Η αρχή του τέλους για την παγκόσμια μανία που ακούει στο όνομα Game of Thrones πραγματοποιήθηκε στα μέσα του Απριλίου με την πρεμιέρα του 8ου κύκλου της σειράς φαινομένου να έχει καθηλώσει πλειοψηφία των φαν της σειράς μπροστά από τις οθόνες τους.

Με τον πιο καθηλωτικό κύκλο να βρίσκεται σε εξέλιξη, λοιπόν, δεν είναι λίγοι οι οπαδοί του που προσπαθούν να μαντέψουν ποιος θα καθίσει τελικά στον Iron Throne.

Εάν συγκαταλέγετε τον εαυτό σας στους παραπάνω μπορείτε να στείλετε το πιθανό σενάριο στο ταξιδιωτικό γραφείο Unforgettable Croatia και να κερδίσετε δωρεάν διακοπές στην Κροατία.

Παρόλο που είναι αρκετά δύσκολο το να μαντέψει κανείς το τέλος του Game of Thrones, με το σενάριό του να παρουσιάζεται πιο ανατρεπτικό από ποτέ, το «τρόπαιο» των δωρεάν διακοπών βάζει σε μια διασκεδαστική διαδικασία τους οπαδούς του.

Έτσι, ο τυχερός που θα καταφέρει να προβλέψει σωστά το τέλος, θα έχει την δυνατότητα μαζί με έναν φίλο του να απολαύσει δωρεάν διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Κροατία, αλλά και να επισκεφτεί διάφορες τοποθεσίες που αποτέλεσαν φυσικό σκηνικό της επιτυχημένης σειράς, όπως το Ντουμπρόβνικ και το Σπλιτ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να στείλετε την πρότασή σας στο Unforgettable Croatia και να περιμένετε με ανυπομονησία τόσο τα αποτελέσματα, όσο και το τέλος της αγαπημένης σας σειράς.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 5 Μαΐου και στην περίπτωση που κανένα από τα σενάρια που αποσταλούν στο ταξιδιωτικό γραφείο δεν επιβεβαιωθεί και με το τέλος της σειράς στις 19 Μαΐου, τότε νικητής θα αναδειχθεί εκείνος με την πιο ευφάνταστη εκδοχή.

Ο 8ος κύκλος θα μεταδοθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Nova.