Ένας εντυπωσιακός και πανύψηλος κυλινδρικός πύργος στη Δανία, δίνει πολύ έντονα την εντύπωση ότι μοιάζει με κλεψύδρα, προσφέρεται για μια μοναδική εμπειρία μέσα στη φύση, σε απόσταση μιας ώρας περίπου από την Κοπεγχάγη.

Σε μια επίσημη τελετή παρουσιάστηκε παρουσία του πρωθυπουργού της Δανίας, των τοπικών φορέων αλλά και εκπροσώπων της αρχιτεκτονικής, μηχανικής και κατασκευαστικής ομάδας που ανέλαβε την εκπόνηση του έργου ο υπέροχος κυλινδρικός πύργος Forest Tower στο πάρκο περιπέτειας Camp Adventure στη Δανία.

Ο εικονικός πύργος ύψους 45 μέτρων, σε σχέδια της εταιρείας Effekt, προσφέρει πανοραμική θέα στο προστατευόμενο δάσος του Gisselfeld Kloster, όπου εντοπίζεται.

Κατασκευασμένος από χάλυβα και ξύλο, είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον ολόγυρά του, ενώ ένας πλακοστρωμένος διάδρομος οδηγεί τους επισκέπτες του στην κορυφή.

Ο, ήδη βραβευμένος, πύργος παρατήρησης μαζί με τον περίπατο στα δάση της περιοχής αποτελεί μια μοναδική εμπειρία ζωής στην καρδιά του Camp Adventure, ένα πάρκο περιπέτειας μία ώρα μόλις νότια από την πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη.

Το Camp Adventure, που λειτουργεί από το 2013, φιλοξενεί το μεγαλύτερο αναρριχητικό πάρκο στη χώρα, ενώ ο πύργος αποτελεί μέρος της φιλοδοξίας και των μελλοντικών σχεδίων των ιθυνόντων του πάρκου να προσφέρουν στους επισκέπτες του μια σειρά από κορυφαίες εμπειρίες στη φύση, όπως αναρριχητικές περιπέτειες και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

Φωτογραφίες: Effekt