Η πιο βαθιά πισίνα στον κόσμο θα λειτουργήσει στην Πολωνία

Ο βυθός της θα αγγίζει τα 45 μέτρα βάθος


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
22:57
09/04/2019
Η πιο βαθιά πισίνα στον κόσμο θα λειτουργήσει στην Πολωνία
loading

Ένα μοναδικό αξιοθέατο θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά οι επισκέπτες της Πολωνίας, και πιο συγκεκριμένα της πόλης Mszczonow κοντά στη Βαρσοβία.

Αυτό δεν θα είναι άλλο από την πιο βαθιά πισίνα καταδύσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, το βάθος της οποίας θα αγγίζει τα 45 μέτρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία Deepshot, η πισίνα θα σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο δύτης να νομίζει ότι αιωρείται στο διάστημα, σαν να μην υπάρχει καθόλου νερό ολόγυρά του.

Το νερό θα έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία απ’ ό,τι οι περισσότερες πισίνες, γι αυτό και όσοι θα καταδύονται στο βυθό της δεν θα χρειάζεται να είναι εξοπλισμένοι με τις αντίστοιχες στολές.

Η πισίνα θα απευθύνεται σε όλους –αρχάριους, αθλητές και επαγγελματίες δύτες–, ενώ από τα πιο χαρακτηριστικά της σημεία θα αποτελέσει και το υποβρύχιο τούνελ για τους θεατές που δεν θα θέλουν να βουτήξουν στο βυθό της.

Στα όσα αξίζει να αναφερθούν, επίσης, είναι ότι η χωρητικότητά της σε νερό είναι 27 φορές μεγαλύτερη απ’ ό,τι σε μια συνηθισμένη πισίνα 25 μέτρων, καθώς στο εσωτερικό της χωράνε 8.000 κυβικά μέτρα νερού!

Επιπλέον, στον ευρύτερο χώρο θα δημιουργηθούν συνεδριακό κέντρο καθώς και δωμάτια εκπαίδευσης και διαμονής με θέα στο εσωτερικό της πισίνας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει