Αν είστε λάτρεις της άγριας φύσης, σας αρέσουν οι περιπέτειες και σας περισσεύει ένα εκατομμύριο δολάρια, ξέρουμε πού μπορείτε να το ξοδέψετε!

Τι θα λέγατε για μια γνωριμία με την άγρια φύση… στην πιο πολυτελή εκδοχή της;

Η εταιρεία Natural World Safaris, που εδρεύει στο Μπράιτον της Μ. Βρετανίας, προσφέρει ένα πακέτο διακοπών για ένα ζευγάρι στην τιμή του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Το ποσό αυτό καλύπτει ταξίδια σε 12 χώρες από την Αρκτική του Καναδά μέχρι την Ανταρκτική, την Αφρική, την Ινδία κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να κάνουν το ταξίδι-εμπειρία-ζωής-για-λίγους είτε συνεχόμενα (η διάρκειά του φτάνει τις 111 μέρες), είτε κατά διαστήματα σε διαφορετικούς μήνες ή ακόμη και διαφορετικές χρονιές.

Οι λάτρεις της άγριας φύσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ορισμένα από τα πιο σπάνια είδη του πλανήτη, πολλά από τα οποία κινδυνεύουν από εξαφάνιση, στο φυσικό τους περιβάλλον.

«Το πακέτο αυτό δημιουργήθηκε για να εστιαστεί το ενδιαφέρον στα απειλούμενα είδη ανά τον κόσμο» ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Will Bolsover.

Με ένα εκατομμύριο εξασφαλίζετε αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης και πολυτελέστατη διαμονή σε κάθε προορισμό σας: από την κατασκήνωση πολυτελείας Zafara στη Μποτσουάνα, μέχρι τα νησιά Γκαλαπάγκος, τα όρη των γοριλών στη Ρουάντα και τα ενδιαιτήματα των λεμούριων στη Μαδαγασκάρη.

Επιπλέον, μπορείτε να συμμετέχετε στο έργο διαφόρων περιβαλλοντικών οργανώσεων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, ενώ 100.000 δολάρια από το συνολικό κόστος του ταξιδιού θα δοθούν, σύμφωνα με την εταιρεία, σε διάφορες οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε κάποιο τομέα σχετικό με τη Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλούμενων Ειδών Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας (CITES) σε κάθε προορισμό.