Μία από τις ομορφότερες παραλίες της Αττικής, συναντάται σε απόσταση μιας ώρας περίπου από το κέντρο της Αθήνας, αποτελώντας ένα από τα μυστικά διαμαντάκια του λεκανοπεδίου.

Ανάμεσα στη Λούτσα και το Πόρτο Ράφτη, βρίσκεται αυτός ο μικρός και κρυφός κόλπος με τα τιρκουάζ και κρυστάλλινα νερά, που δύσκολα συναντά κανείς εντός Αττικής.

Ο λόγος για την Μικρή Χαμολιά, την ομορφότερη κρυφή παραλία του νομού, τον ήρεμο και απάνεμο κολπίσκο που, καιρού επιτρέποντος, αξίζει κανείς να ανακαλύψει.

Βότσαλο και άμμος συνδυάζονται ιδανικά, ενώ η παραλία διαθέτει και φυσική σκιά από τους βράχους και τα πεύκα που φτάνουν σχεδόν μέχρι τη θάλασσα.

Για να την προσεγγίσει κανείς θα πρέπει να κατευθυνθεί προς τον οικισμό Χαμολιά, ανάμεσα σε Λούτσα και Πόρτο Ράφτη, και μόλις φτάσει στην παραλία του οικισμού να κατευθυνθεί δεξιά. Μετά από περίπου 500 μέτρα υπάρχει χωματόδρομος στην αριστερή πλευρά που οδηγεί στην Μικρή Χαμολιά.

Απολαύστε την πτήση της ομάδας Up Stories πάνω από την Μικρή Χαμολιά μέσω από το υπέροχο βίντεο που ακολουθεί.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.