Από τα Λαδάδικα μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους και από την παραλιακή οδό Νίκης μέχρι την «Καμάρα» η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που λατρεύεις να περπατάς και να διασκεδάζεις.

Με πολλά στέκια και δεκάδες μαγαζιά, ικανοποιεί όλα τα γούστα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι τιμές είναι ικανοποιητικές ενώ η φιλοξενία, κλασική θεσσαλονικιότικη.

Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά με το Θερμαϊκό να σε μαγεύει με τη θέα και τα χρώματα που παίρνει την ώρα που δύει ο ήλιος και τον Λευκό Πύργο να δεσπόζει σε όλη την παραλιακή λεωφόρο!

Είτε με μια βόλτα με την άμαξα, είτε απλά απολαμβάνοντας τη θέα σε ένα από τα παραλιακά καφέ είτε ακόμα και επιλέγοντας βόλτα μέχρι την Καλαμαριά με μία από τις τρεις πλωτές καφετέριες, οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες της βρίσκουν αυτό που τους ταιριάζει.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να ξαπλώσουν στη σκιά του Λευκού Πύργου περιμένοντας τον ήλιο να δύσει, ενώ αρκετοί χαλαρώνουν με βόλτες στον παραλιακό δρόμο περπατώντας αλλά και ποδηλατώντας, αφού η συμπρωτεύουσα έχει ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο ποδηλατοδρόμων.

Όπως και να το δούμε η Θεσσαλονίκη, είναι το καμάρι του Θερμαϊκού.

Μαγεύει μία βόλτα περπατώντας

Η βόλτα με την άμαξα γοητεύει τους πάντες

Παρέες απολαμβάνουν την ηλιόλουστη θάλασσα

Βόλτα με το καϊκάκι

Ελάχιστοι μένουν ασυγκίνητοι από την ομορφιά της πλατείας Αριστοτέλους

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πάντα στο προσκήνιο κάθε Σεπτέμβρη

Ο Θερμαϊκός όταν δύει ο ήλιος

Είναι πολλοί εκείνοι που διασκεδάζουν στα παραλιακά μαγαζιά

Πολλοί επιλέγουν και τα Λαδάδικα για να διασκεδάσουν