Οι επώνυμοι ταξίδεψαν το καλοκαίρι, όσο διάστημα μπόρεσαν τουλάχιστον, και διηγούνται τις εμπειρίες τους στο newsbeast.gr. Αυτό που τους συγκίνησε… Αυτό που θα ήθελαν να ζήσουν ξανά ή ακόμη και αυτό που-για παράδειγμα- τους έκανε να χαρούν νιώθοντας υπερήφανοι για τον τόπο τους.

Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έζησε επάνω στη σκηνή κάτι που δεν συμβαίνει συχνά προκαλώντας του μάλιστα τεράστια αμηχανία. Σε μια περιοδεία τους κάπου στη Μεσσήνη, ένας ιερωμένος, όπως περιγράφει, σηκώθηκε επάνω και άρχισε να διαπληκτίζεται με τον Στάθη Ψάλτη.

Αξίζει όμως να περιγράψει ο ηθοποιός τι ακολούθησε.

«Μία από τις περίεργες στιγμές στην περιοδεία μας ήταν όταν στο νούμερο του Στάθη Ψάλτη ενοχλήθηκε ο ιερωμένος ενός χωριού κοντά στη Μεσσήνη, όπου και ήμασταν. Ο ιερωμένος σηκώθηκε επάνω στη σκηνή και διαπληκτίστηκε με τον Στάθη για το νούμερό του. Τον ενόχλησαν αυτά που έλεγε. Ήταν μια στιγμή τρομερής αμηχανίας γιατί δεν συμβαίνει συχνά αυτό σε έναν ηθοποιό. Δηλαδή, το να διαπληκτιστεί ένας ηθοποιός με άνθρωπο από το κοινό. Πόσο μάλλον με έναν ιερωμένο ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί το σατιρικό κείμενο. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένας πανικός που δε συμβαίνει συχνά σε παραστάσεις. Ο Στάθης Ψάλτης ανταπάντησε με αποτέλεσμα το κοινό να πάρει τη θέση του Ψάλτη. Στη συνέχεια βέβαια έπεσαν γέλια».