Πόσα ταξίδια μπορούμε αλήθεια να κάνουμε στη ζωή μας; Είναι αυτονόητο πως τόσο η διάρκεια του βίου όσο και το οικονομικό περιθώριο του καθενός μας δεν επαρκούν για την επίσκεψη και των 101 προορισμών που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε για τις επόμενες 101 ημέρες.

Ωστόσο, ας ελπίσουμε πως μέσα από αυτήν την ομολογουμένως μεγάλη ποικιλία θα βρείτε κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Έτοιμοι; Φύγαμε!

No 84: Μαλδίβες Νήσοι, Ινδικός Ωκεανός

Αν σας ζητήσουμε να φανταστείτε τον ιδανικό προορισμό διακοπών, σίγουρα θα σας έρθει στο μυαλό λευκή άμμος, καθάρια γαλανά νερά και εξαιρετικό φαγητό.

Ναι, υπάρχει τέτοιο μέρος και είναι στις Μαλδίβες Νήσους!

Αυτή η μάλλον ασυνήθιστη χώρα αποτελείται από 1.192 διαφορετικά νησιά, με πολλά ξενοδοχεία πέντε αστέρων που θα φροντίσουν τους τουρίστες που ψάχνουν τον παράδεισο επί γης.

Οι είκοσι έξι ατόλες των Μαλδίβων περικλείουν ένα έδαφος με 1.192 νησίδες, εκ των οποίων 250 νησιά κατοικούνται. Η χώρα κατέχει το ρεκόρ της χαμηλότερης χώρας στον κόσμο, καθώς το μέγιστο επίπεδο του εδάφους είναι 2,3 μ.

Αν θέλετε απλά να χαλαρώσετε στον ήλιο ή επιθυμείτε να εξερευνήσετε τα κοράλλινα νησιά, οι Μαλδίβες πρέπει να μπουν στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας!

101 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ