Ένας φουτουριστικός κήπος στην καρδιά της Σιγκαπούρης

Εικόνες βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας


ΤΑΞΙΔΙΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
19:35
15/04/2019
Ένας φουτουριστικός κήπος στην καρδιά της Σιγκαπούρης
loading

Ένας από τους πιο δημοφιλείς, ακριβούς αλλά και ασφαλείς προορισμούς της Ασίας που γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη και προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουριστών.

Η Σιγκαπούρη, εκτός του ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα και πιο εκσυγρονισμένα και εντυπωσιακά αεροδρόμια παγκοσμίως, ξεχωρίζει για τα μοντέρνα ξενοδοχεία και την street food σκηνή της, η οποία γνωρίζει τεράστια άνθηση. Γι αυτό άλλωστε και την προηγούμενη χρονιά συγκέντρωσε σχεδόν 14 εκατομμύρια επισκέπτες.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατά της, με φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμο, είναι το φουτουριστικό πάρκο Gardens By The Bay. Αποτελούμενο από πανύψηλα δέντρα που μοιάζουν με ουρανοξύστες, γνωστά και ως «Supertrees», προκαλούν δέος στον επισκέπτη της μεγαλούπολης, που μπορεί να τα παρατηρήσει από χιλιόμετρα μακριά.

Το ύψος τους φτάνει έως και τα 50 μέτρα, είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, τσιμέντο και αμέτρητα χοντρά σύρματα που σχηματίζουν τα κλαδιά τους.

Για να παρατηρήσει κανείς από κοντά τα επιβλητικά αυτά τεχνητά δέντρα έχει δημιουργηθεί στο πάρκο ένας ειδικός «αεροδιάδρομος» σε ύψος 22 μέτρων από την επιφάνεια της γης, ο οποίος προσφέρει πανοραμική θέα στους κήπους Gardens By The Bay.

Από τις πιο εντυπωσιακές ώρες για να επισκεφτεί κανείς το πάρκο το σούρουπο και η νύχτα, καθώς τα φωταγωγημένα πανύψηλα δέντρα βάφουν τον ουρανό της Σιγκαπούρης με χρώμα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει