Ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, γεμάτο ερωτισμό, ποίηση και αξέχαστες στιγμές για δύο, σάς καλεί να ζήσετε το Sikyon Cost Resort στο Ξυλόκαστρο από 12 ως 15 Φεβρουαρίου στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου .

Πηγή αστείρευτης έμπνευσης για το μοναδικό αυτό θεματικό τριήμερο είναι ο ποιητής μας Άγγελος Σικελιανός, η βίλα του οποίου δεσπόζει στην καρδιά του resort. Η βίλα, ανοίγει τις πύλες της στους επισκέπτες και τα αριστουργηματικά ερωτικά ποιήματα του Α. Σικελιανού αλλά και άλλων ελλήνων και ξένων ποιητών θα απαγγελθούν στους ιστορικούς χώρους της, δίπλα στο τζάκι.

Από την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου το απόγευμα έως αργά το βράδυ, αποσπάσματα από τις ερωτικές επιστολές του Άγγελου Σικελιανού προς τις συντρόφους του, αλλά και φλογερά λόγια άλλων μεγάλων ποιητών θα χαρίζουν στιγμές ρομαντισμού και συγκίνησης στη βίλα, συνοδεία εκλεκτών αποσταγμάτων.

Στο μονοπατάκι που οδηγεί στη βίλα, θα υπάρχει ένα ειδικό «Love Selfie Point» όπου τα ερωτευμένα ζευγάρια – επισκέπτες του resort θα μπορούν να φωτογραφηθούν στο πιο ερωτικό φόντο και να ανεβάσουν τις καλύτερες στιγμές τους στα social media με το hastag #sikyoninlove !

Στο δωμάτιο περιμένουν μικρές εκπλήξεις! Τα «His & Hers love books» θα αποτελέσουν μια ακόμη αξέχαστη ανάμνηση για τους καλεσμένους. Δυο μικρά βιβλιαράκια γεμάτα ερωτικά ποιήματα θα περιμένουν το ζευγάρι, για να τα αφιερώσουν ο ένας στον άλλο και να τα κρατήσουν για πάντα. Σοκολατένιες πραλίνες και Moscato d’asti θα σας καλωσορίσουν με τον πιο γλυκό τρόπο!

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου τα ζευγάρια θα απολαύσουν μαζί χαλαρωτικά μασάζ, στο ατμοσφαιρικό spa του resort…

Το βράδυ του Σαββάτου θα ετοιμαστεί ένα απίστευτο ρομαντικό δείπνο για δύο, υπό το φως των κεριών και με τις ζωντανές μελωδίες σαξόφωνου. Το μενού περιλαμβάνει 5 πιάτα, ενώ το γλυκό έκπληξη θα έχει σχήμα καρδιάς.

Απολαύστε ατέλειωτες βόλτες στην ακροθαλασσιά ή στο μαγικό δάσος του Πευκιά και κάντε τη δική σας γιορτή του έρωτα αλησμόνητη!

«Είσαι Δική μου, είμαι Δικός Σου! Αυτό μονάχα με γεμίζει, αυτό μονάχα με στυλώνει, αυτό μονάχα με κρατάει στη γη! Οι ρίζες του είναι μας είναι μπλεγμένες κάτου από το χώμα κι ολοένα μπλέχονται και σμίγουνε κι αναζητιώνται και τυλίγονται και πιάνονται κι ένας χυμός μονάχα ανηφορίζει βουίζοντας στις φλέβες μας κι ένας καημός ανοίγει αδιάκοπα σ’ αυτό το χωρισμό την αγκαλιά μας!»
Άγγελος Σικελιανός προς την Άννα του…

Το Sikyon Cost Resort

Απολαύστε τις τέλειες διακοπές όλο το χρόνο στο μαγικό Sikyon Cost Hotel & Resort στο Ξυλόκαστρο!

Το ξενοδοχείο που είναι ανοικτό και το χειμώνα δημιουργεί μοναδικά πακέτα διαμονής και διασκέδασης, προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και της ανάγκες όλων!

Σε μια πανέμορφη παραλία του Koρινθιακού που συνορεύει με το μοναδικό αισθητικό πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου, το «Sikyon Coast Hotel» προσφέρεται για χαλαρωτικές αποδράσεις σε 40 μοντέρνας αισθητικής δωμάτια με όλες τις ανέσεις.

Σημείο αναφοράς η βίλα του ποιητή Άγγελου Σικελιανού, μοναδικό αρχιτεκτονικό κτίσμα των αρχών του 20ού αιώνα που δεσπόζει μέσα στον κατάφυτο κήπο του ξενοδοχείου. Ζήστε μοναδικές ατμοσφαιρικές βραδιές μέσα στη Βίλα του Άγγελου Σικελιανού, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό malt ουίσκι ή μια καλή ταινία.

Απολαύστε την εξαιρετική φιλοξενία, την προσεγμένη γαστρονομία αλλά ατέλειωτες βόλτες στη γύρω περιοχή! Η πολύ κοντινή απόσταση του ξενοδοχείου από την Αθήνα (λιγότερο από 1,5 ώρα) επιτρέπει την οικονομική και εύκολη πρόσβαση.

Βόλτες στο χιονοδρομικό κέντρο της Ζήριας, σε αμπελώνες και οινοποιεία, ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης στο spa, βόλτες στην ακρογιαλιά, διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και ακαταμάχητες γαστρονομικές εμπειρίες σας περιμένουν καθ’ όλη του χειμώνα.

Πακέτο Αγίου Βαλεντίνου 13 – 15 Φεβρουαρίου

Τιμή πακέτου τα δύο άτομα από: 240 ευρώ σε Deluxe sea view room

Περιλαμβάνει: Διαμονή (2 νύχτες) σε δίκλινο δωμάτια με πρωινό, το ρομαντικό δείπνο του Σαββάτου, 2 μασάζ Senses και χρήση των εγκαταστάσεων του PhysisSPA (υδρομασαζ, σάουνα, χαμάμ), τις εκπλήξεις στο δωμάτιο.

Πληροφορίες και κρατήσεις 27430-28432, 27430-23229 και www.sikyoncoast.com.