Οι ντόπιοι το αγαπούν γιατί είναι το στέκι τους. Οι επισκέπτες το λατρεύουν γιατί εδώ περνούν αξέχαστα (και το κάνουν στέκι τους από την πρώτη μέρα). Το Click Cocktail Bar Café στη Χώρα της Ίου, συγκεκριμένα στην είσοδό της, αποτελεί νούμερο ένα επιλογή διασκέδασης ό,τι τύπος κι αν είσαι.

Κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Εδώ και 16 χρόνια δίνει τον παλμό του nightlife σε ένα νησί που έχει αποδείξει πώς ξέρει να κάνει τις νύχτες να μένουν αξέχαστες. Από νωρίς το βραδάκι, μόλις ο ήλιος πέσει, όσοι αναζητούν ένα ποιοτικό cocktail μετά την παραλία ή πριν το δείπνο τους, δίνουν ραντεβού εδώ. Ο χώρος είναι ανοιχτός, με το λευκό να πρωταγωνιστεί και να κάνει ακόμα πιο έντονη την κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα, η μουσική είναι lounge και χαλαρωτική, το προσωπικό σούπερ εξυπηρετικό και η cocktail list – δημιουργία των Γιάννη Σαμαρά και Γιάννη Αλεξόπουλο – δελεαστικότατη.

Όσο η ώρα ωστόσο περνάει, η μουσική γίνεται ανεβαστική και χορευτική, ο κόσμος γεμίζει το κεντρικό σοκάκι, οι chill out τύποι αντικαθίστανται από εκείνους που αγαπούν τα ξενύχτια και το κέφι ανεβαίνει. Κάπου εδώ, ο χρόνος παγώνει.

Κι αυτό γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα κοιτάξετε έκπληκτοι το ρολόι σας και θα αναρωτηθείτε πώς μπορεί να πέρασε η ώρα.

Πέραν του nightlife, στο Click Cocktail Bar Café καλύπτει και τις πρωινές σας ανάγκες, με πλούσια πρωινά, ολόφρεσκους χυμούς και καφέδες να σας προ(σ)καλούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Tip : Αν θέλετε να μάθετε όλα τα insider secrets του νησιού, αναζητήστε τον Γιώργο Ζαννάκη, ιδιοκτήτη του Click. Σε λίγα λεπτά θα νιώσετε ντόπιοι!

Tip 2 : Δίπλα από το Click Cocktail Bar Café θα βρείτε το Frozen Click, που προσφέρει 100% ελληνικό γιαούρτι (natural taste and special flavor of the week), με περισσότερα από 30 toppings να σας βάζουν σε πειρασμό!



Info

Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 11.00-αργά

4 ευρώ (φρέντο καπουτσίνο), 7 ευρώ (ποτό), από 9 ευρώ (cocktail)

Χώρα, Ίος, 2286027005,

www.facebook.com/Click.CocktailBarCafe.Iosisland