Κορονοϊός: Η Air France αναστέλλει τις πτήσεις προς την Ιταλία, ευελιξία στους πελάτες της προσφέρει η Emirates  

Αλλαγές στις πτήσεις λόγω της εξάπλωσης του ιού


ΤΑΞΙΔΙ
21:17
10/03/2020
Κορονοϊός: Η Air France αναστέλλει τις πτήσεις προς την Ιταλία, ευελιξία στους πελάτες της προσφέρει η Emirates  
loading

Η Air France ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλει όλες τις πτήσεις της προς την Ιταλία από τις 14 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, εξαιτίας της εξάπλωσης της επιδημίας του Covid-19 σε αυτή τη χώρα

«Από σήμερα έως τις 14 Μαρτίου, η Air France θα διατηρήσει μια πτήση ημερησίως για κάθε (ιταλικό) προορισμό ώστε να επιτρέψει στους πελάτες που επιθυμούν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους», ανακοίνωσε ο γαλλικός εθνικός αερομεταφορέας.

Emirates: Αλλαγή και επανέκδοση κρατήσεων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Σε αλλαγή και επανέκδοση των κρατήσεων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για όλα τα εισιτήρια που εκδίδονται έως και 31 Μαρτίου 2020, προχωρά η Emirates.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποφάσισε να παρέχει στους πελάτες της σε όλο το δίκτυό της μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερες επιλογές για την αλλαγή στις ημερομηνίες ταξιδιού τους και την επανέκδοση των κρατήσεών τους, εντελώς δωρεάν, χωρίς επιπρόσθετα κόστη ή επιβαρύνσεις.

«Με την κίνηση αυτή η Emirates θέλει να καθησυχάσει όλους τους πελάτες της, προσφέροντας ευελιξία κινήσεων και τη δυνατότητα προσαρμογής του ταξιδιωτικού τους προγράμματος, αναλόγως και της εξελισσόμενης κατάστασης του κορονοϊού (COVID-19).

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την κράτησή τους οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμούν, μέσα στο χρονικό διάστημα των 11 μηνών, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση παρά μόνο στην περίπτωση διαφοράς ναύλου. Η πολιτική καλύπτει όλους τους προορισμούς στο δίκτυο της Emirates» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Οι πελάτες που επιθυμούν να αλλάξουν την ημερομηνία ταξιδιού τους και έχουν πραγματοποιήσει κρατήσεις μέχρι τις 31 Μαρτίου, μπορούν να επισκεφθούν το πρακτορείο ταξιδίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο Emirates στο +30 2109333400 και να προχωρήσουν εντελώς δωρεάν στις αλλαγές που επιθυμούν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική απαλλαγής επισκεφθείτε το emirates.com

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Emirates βελτίωσε τη διαδικασία καθαρισμού των αεροσκαφών της, προχωρώντας σε ενισχυμένο καθαρισμό και απολύμανση. Τα επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα που πήρε αφορούν όλα τα αεροσκάφη της από το Ντουμπάι, ανεξαρτήτως διαδρομής.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει