Ένα από αυτά τα μέρη που ξεχώρισε το National Geographic για τη μοναδικότητά τους βρίσκεται στην British Colombia του Καναδά, στο μεγαλοπρεπές και απομονωμένο στολίδι της φύσης που είπαν Great Bear Rainforest.

Μέσα στο απροσπέλαστο δάσος υπάρχει λοιπόν το Nimmo Bay Wilderness Resort, ένα resort αλλιώτικο από τα άλλα, καθώς εδώ δεν θα βρεις πισίνες και δωμάτια που ξεχειλίζουν χλιδή.

Παρά μια παρθένα φύση 130 τετραγωνικών χιλιομέτρων που περιμένει να την εξερευνήσεις με όλα τα διαθέσιμα στον άνθρωπο μέσα.

Κι ενώ το ξενοδοχείο παρέχει όλων των λογιών τις εμπειρίες, από παρατήρηση φαλαινών μέχρι και trekking σε παγετώνες, το μεγάλο αστέρι του παραμένει το ψάρεμα. Εδώ και 4 ολόκληρες δεκαετίες που λειτουργεί το resort δηλαδή.

Ψάρεμα με ελικόπτερο με δυο λόγια, ώστε να βρεθείς εύκολα και γρήγορα στα 50 ποτάμια και ρυάκια που περιμένουν να τα δαμάσεις με το καλάμι.

Πέρα από τα είδη που ενδημούν μόνο εδώ, αυτή η γωνιά του Καναδά είναι γνωστή για τους σολομούς και τους τόνους της.

Όχι πως το οικογενειακό ξενοδοχείο στερείται ανέσεων και πολυτέλειας, κάθε άλλο. Απλώς δεν είναι το ζητούμενο εδώ. Παρά η αυθεντική εμπειρία στη φύση και η υψηλή γαστρονομία με ολόφρεσκα υλικά.

Το Nimmo Bay Wilderness Resort είναι η μόνη ανθρώπινη εγκατάσταση της τεράστιας περιοχής και είναι τόσο απομονωμένη που φτάνεις μόνο με ελικόπτερο ή υδροπλάνο από το Βανκούβερ…