Το σκι από ελικόπτερο παραμένει το μεγάλο όνειρο για τους περισσότερους λάτρεις του σπορ εκεί έξω, καθώς πρόκειται για εμπειρία που δεν έχει όμοιό της.

Δαμάζεις απάτητες κορφές, δεν υπάρχει ούτε υπόνοια συνωστισμού και όλα μοιάζουν φανταστικά και θρυλικά.

Κι ενώ το heli-ski δύσκολα θα βρει καλύτερό του από τις γαλλικές και ελβετικές Άλπεις και τους παραμυθένιους χειμερινούς προορισμούς του Σαμονί, του Ζερμάτ και του Βερμπιέ, υπάρχει μια εταιρία που είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα πιο exclusive εμπειρίες.

Για την Elemental Adventure ο λόγος, που παρέχει heli-ski με βάση ένα γιοτ! Κάτι που κάνει ήδη από το 2003, ως μια από τις πρώτες παγκοσμίως που έριξε στην αγορά ένα είδος σκι που είναι πρακτικά ανεξάντλητο.

Τώρα έχει πάει το πράγμα ακόμα πιο μακριά, με ένα superyacht που βρίσκεται παντού στον κόσμο για να φέρει τους ζάπλουτους σκιέρ στις πιο απάτητες πλαγιές του πλανήτη Γη.

Το πολυτελές σκάφος έχει μετατραπεί καταλλήλως για να μπορεί να κινείται σε παγωμένα νερά, έχοντας πλέον μια εντυπωσιακή συλλογή από «βοηθήματα», όπως ελικόπτερα, υποβρύχια, τζετ σκι, snowmobiles, ώστε όλα πια να είναι δυνατά.

Ασφάλεια και υπερπολυτέλεια προσφέρει στα πιο αφιλόξενα σημεία της Γης, από τη Σιβηρία ως και την Ανταρκτική! Αλλά και την Ισλανδία, τον Καναδά, τη Γροιλανδία και την Παταγονία.

Για τον απτόητο και πεπειραμένο σκιέρ που μπορεί να διαθέσει κάθε ποσό για λίγη έκρηξη αδρεναλίνης, η Elemental Adventure είναι το αποφασιστικό βήμα…