Αν στρεσάρεστε στο αεροπλάνο, μια νέα υπηρεσία θα αναλάβει να σας καλμάρει

Η Virgin Airlines καινοτομεί στις τεχνικές χαλάρωσης


ΤΑΞΙΔΙ
20:55
20/08/2019
Αν στρεσάρεστε στο αεροπλάνο, μια νέα υπηρεσία θα αναλάβει να σας καλμάρει
loading

Μήπως είστε από αυτούς που τους λούζει κρύος ιδρώτας όταν μπαίνουν στο αεροπλάνο και η καρδιά τους χτυπάει σαν τρελή;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν μόλις πατήσουν το πόδι τους στην άτρακτο, κάτι που αναγνώρισε η Virgin Airlines και είπε να κάνει κάτι γι’ αυτό, μιας και δεν θέλει ανθρώπους στα αεροσκάφη της με πάνω από 130 καρδιακούς παλμούς το λεπτό.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής της Virgin Australia, Stuart Aggs: «Η έρευνά μας λέει πως περισσότεροι από το 11% των επιβατών μας βιώνουν υψηλά επίπεδα στρες όταν ταξιδεύουν και πως θέλουν πληροφόρηση και υποστήριξη ώστε να βοηθηθούν στο ταξίδι».

Γι’ αυτό και λάνσαραν το πρόγραμμα «Νευρικοί Επιβάτες» (Nervous Flyers), που θα βοηθήσει τους επιβάτες σε κάθε σημείο της πτήσης: «Είτε μιλάμε για τεχνικές αναπνοής από έναν ειδικό συνεργάτη μας είτε για ένα βίντεο που θα βοηθά τους επιβάτες να χαλαρώσουν σε αναταράξεις, θέλουμε οι πελάτες μας να ξέρουν πως νοιαζόμαστε και πως είμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε».

Αν θα δουλέψει βέβαια ένα χαλαρωτικό βίντεο ή μια εφαρμογή διαλογισμού όταν νιώθεις πως πέφτει το αεροπλάνο, αυτό είναι προφανώς άλλη συζήτηση. Η προσπάθεια της Virgin είναι γνήσια ωστόσο, θέλοντας να κάνει κάτι για όλους αυτούς που φοβούνται τα αεροπλάνα.

Οι συνοδοί αέρος, από τη στιγμή που θα ξέρουν μέσω της εφαρμογής ποιος επιβάτης βιώνει άγχος, θα τον συνδράμουν περαιτέρω παρέχοντάς του πληροφορίες για την πτήση, για το αεροπλάνο, για κάθε παράξενο θόρυβο που θα ακουστεί, για κάθε ανατάραξη που θα συμβεί.

Τέτοια μικρά πράγματα μπορεί να κάνουν πράγματι τη μεγάλη διαφορά και είναι προφανώς καλοδεχούμενα…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει