Δέος και θαυμασμός προκαλείται στο αντίκρισμα των εντυπωσιακών, πανύψηλων βράχων που φτάνουν μέχρι την ακτή και ορθώνονται επιβλητικοί πάνω από τη θάλασσα.

Για τους περισσότερους τα Λαλάρια, στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, είναι η ομορφότερη παραλία της Σκιάθου, και όχι μόνο. Και πώς να μην ισχύει κάτι τέτοιο όταν η εντυπωσιακή όψη της αποτελείται από έναν μεγαλοπρεπή και επιβλητικό κατακόρυφο βράχο, που ξεκινάει από την κορυφή της πλαγιάς και καταλήγει ορμητικός πίσω ακριβώς από το σημείο της ακρογιαλιάς;

Το θαυμαστό αυτό σκηνικό ολοκληρώνεται από τα ολόλευκα, στρογγυλά βότσαλα της παραλίας αλλά και του βυθού της θαλάσσης, στα οποία οφείλεται και η ονομασία της καθώς οι ντόπιοι τα αποκαλούν λαλάρια.

Σε συνδυασμό με τα τιρκουάζ, κρυστάλλινα σαν πισίνας νερά, μπορείτε να καταλάβετε κι εσείς για ποιο λόγο τα Λαλάρια, είναι μία από τις πιο φημισμένες ακτές της Σκιάθου. Η παραλία προσεγγίζεται μόνο από θαλάσσης, με τα καραβάκια που πραγματοποιούν ημερήσιες εκδρομές από το λιμάνι της Χώρας.