Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η διεθνής, ηλεκτρονική πλατφόρμα On the Beach η Ελλάδα είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες για το καλοκαίρι του 2019.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει η Ισπανία, με την Τουρκία να ακολουθεί στην τρίτη, την Πορτογαλία στην τέταρτη και την Κύπρο να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

Έκτη ακολουθεί η Μάλτα, ενώ το Μαρόκο και η Αίγυπτος συναντώνται στην έβδομη και όγδοη θέση της κατάταξης, αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2019 ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες είναι το Ντουμπάι, ενώ τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι προτιμούν προορισμούς εκτός ευρώ, για πιο οικονομικές και προσιτές τιμές.

Για εκείνους που είναι της τελευταίας στιγμής προορισμοί όπως τα Κανάρια Νησιά και οι Βαλεαρίδες Νήσοι μοιάζουν οι δημοφιλέστερες επιλογές, με τους Βρετανούς να πετυχαίνουν άκρως δελεαστικά και οικονομικά πακέτα στις κρατήσεις στο 90’!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.