Η βίβλος του ταξιδιού, το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller, αναδεικνύει τους 25 κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για ονειρικές διακοπές τον Ιούνιο.

Από αυτούς δεν λείπει και το πιο διάσημο και κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και της χώρας γενικότερα, η φήμη του οποίου ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου. Αυτό δεν είναι άλλο από την Μύκονο, η οποία βρίσκεται στην 21η θέση της λίστας.

Πρόκειται για έναν προορισμό που πάντα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές όσων λατρεύουν τους ξέφρενους ρυθμούς και τα ατελείωτα πάρτι, ενώ οι ονειρικές παραλίες του νησιού των Ανέμων με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου στα πόδια των επισκεπτών του φιγουράρουν ανάμεσα στις καλύτερες της χώρας.

Η ζωή στη Μύκονο μοιάζει με ένα ατελείωτο πάρτι, ενώ αυτό που κεντρίζει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού είναι τα δύο πρόσωπα του νησιού: αυτό της ασταμάτητης και ξέφρενης διασκέδασης μέχρι πρωίας, και εκείνο των υπέροχων και ονειρικών ακτών που αξίζει κανείς να ανακαλύψει.

Στα όσα, επίσης, μαγνητίζουν τους τουρίστες η γραφική και κουκλίστικη μικρή Βενετία με τα χαρακτηριστικά σπίτια που βρέχονται από την θάλασσα, τα δημοφιλή μπαράκια και εστιατόρια και, φυσικά, το πολυφωτογραφημένο ηλιοβασίλεμά της.

Δείτε ολοκληρωμένη τη λίστα του Conde Nast Traveller:

  1. Hudson Valley, Νέα Υόρκη
  2. Ρουάντα, Αφρική
  3. Καππαδοκία, Τουρκία
  4. Βασιλεία, Ελβετία
  5. Ningaloo Reef, Αυστραλία
  6. Κοπεγχάγη, Δανία
  7. Νησιά Andaman, Ινδικός Ωκεανός
  8. Κορσική, Γαλλία
  9. Περού- Μάτσου Πίτσου, Νότια Αμερική
  10. Κεμπέκ, Καναδάς
  11. Αρχιπέλαγος Σουηδίας
  12. Βαρσοβία, Πολωνία
  13. Εθνικό Πάρκο Yosemite, Καλιφόρνια
  14. Νάσβιλ, Τενεσί, ΗΠΑ
  15. Εδιμβούργο, Σκωτία
  16. Κροατία
  17. Λονδίνο, Αγγλία
  18. Νότια Γαλλία
  19. Ακτή Αμάλφι, Ιταλία
  20. Ντέβον, Αγγλία
  21. Μύκονος
  22. Αγία Πετρούπολη, Ρωσία
  23. Μενόρκα, Ισπανία
  24. Νησιά ABC, Καραΐβική
  25. Σαν Σεμπαστιάν, Ισπανία