Το παραμυθένιο Lindis Lodge βρίσκεται σε μια ανέγγιχτη κοιλάδα του Νότιου Νησιού της απομονωμένης Νέας Ζηλανδίας και είναι ένας σωστός παράδεισος για τους φυσιολάτρες και τους καλοφαγάδες.

Περιστοιχισμένο από 6.000 στρέμματα παρθένας γης και τρεις εθνικούς δρυμούς, το περιβάλλον θα φανεί οικείο στους φίλους του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», καθώς αυτό ήταν πράγματι το κινηματογραφικό βασίλειο της Rohan στην περίφημη τριλογία του Πίτερ Τζάκσον!

Το ίδιο το Lindis θυμίζει περισσότερο Star Wars παρά Μέση Γη με το φουτουριστικό και όλο καμπύλες κέλυφός του, κατασκευασμένο από ατσάλι, γυαλί και ξύλο.

Μόλις πέντε εκπληκτικές σουίτες θα βρει κανείς εδώ και όλες διαθέτουν έπιπλα και εξοπλισμό καμωμένα στο χέρι ειδικά για το Lindis, το οποίο αποτελεί ήδη προορισμό τόσο για την πολυτέλεια που προσφέρει όσο και την κουζίνα του. Αλλά και την εκτεταμένη κάβα του φυσικά, παρουσιάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η γαστρονομία και η οινοποιία της Νέας Ζηλανδίας.

Αυτό που κόβει όμως την ανάσα είναι το μαγευτικό σκηνικό με τα χιονισμένα βουνά και τα επιβλητικά υψίπεδα, που καταπίνουν λες εντός τους το οίκημα.

Το resort προσφέρει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες στη φύση, καμιά πάντως δεν μπορεί να ξεπεράσει τη θέα στον ορίζοντα και τον νυχτερινό ουρανό, που παραμένει απαράμιλλη σε αυτή τη γωνιά του κόσμου.

Εξαίσιο δείγμα πολυτέλειας και γαλήνης, οι τιμές ξεκινούν από τα 1.500 ευρώ τη βραδιά…