Τα μέλη του Emirates Skywards, του βραβευμένου προγράμματος πιστότητας και επιβράβευσης πελατών της Emirates και της flydubai, μπορούν πλέον να μεταβούν στο επόμενο επίπεδο μέλους πιο γρήγορα, χάρη στη νέα δελεαστική προσφορά με την οποία μπορούν να κερδίσουν μέχρι και διπλά Μίλια Αναβάθμισης στις πτήσεις τους.

Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια για τα οποία θα γίνει κράτηση μεταξύ 26 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου 2018 (συμπεριλαμβάνονται και οι 2 αυτές ημερομηνίες) για να ταξιδέψουν με την Emirates ή την flydubai από τις 26 Νοεμβρίου 2018 έως τις 31 Μαρτίου 2019. Οι πελάτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, πρέπει να είναι μέλη ή να γραφτούν στο πρόγραμμα Emirates Skywards για την προσφορά, μέσω της εφαρμογής της Emirates ή μπαίνοντας στο λογαριασμό τους στο emirates.gr ή στο flydubai.com.

Οι πελάτες πρέπει επίσης να επιλέξουν εισιτήρια Flex ή Flex Plus όταν ταξιδεύουν με την Emirates και επίσης εισιτήρια Free to Change ή Business Basic όταν ταξιδεύουν με τη flydubai, για να μπορούν να κερδίσουν επιπλέον Μίλια Αναβάθμιση.

Το πρόγραμμα του Emirates Skywards προσφέρει τέσσερα επίπεδα μέλους, Blue, Silver, Gold ή Platinum, το καθένα με ειδικά επιπλέον οφέλη για τα μέλη, συμπεριλαμβανομένου αποκλειστικού check-in, προτεραιότητας επιβίβασης, πρόσβασης στα σαλόνια αναμονής, δωρεάν επιλογή θέσης και ειδικά προνόμια για το Wi-Fi. Οι επιβάτες «χτίζουν» το επίπεδο μέλους τους κερδίζοντας Μίλια Αναβάθμισης από πτήσεις τους με την Emirates και τη flydubai.

«Προσπαθούμε να προσφέρουμε συνεχώς μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας καθώς και πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα από οφέλη και ανταμοιβές» είπε ο Δρ. Nejib Ben Khedher, ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Emirates Skywards. «Μέσω αυτής της προσφοράς, η πρώτη του είδους της σε μέγεθος, τα μέλη του Emirates Skywards θα μπορούν να συγκεντρώνουν επιπλέον Μίλια Αναβάθμισης από τις πτήσεις τους και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να φτάσουν το επόμενό τους επίπεδο Emirates Skywards ταχύτερα» πρόσθεσε.

Με βάση τον τύπο του εισιτηρίου και την κατηγορία ταξιδιού, τα μέλη του Emirates Skywards ενδέχεται να μπορούν να «ανέβουν» ένα ή και δύο επίπεδα στο πρόγραμμα Emirates Skywards κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με επιστροφή.

Για παράδειγμα, ένα νέο μέλος του Emirates Skywards Blue που ολοκληρώνει μια πτήση επιστροφής μεταξύ Λονδίνου και Σίδνεϋ ή Νέας Υόρκης και Γιοχάνεσμπουργκ, με ένα ναύλο Οικονομικής Θέσης Flex ή Flex Plus, μπορεί να κερδίσει αρκετά Μίλια Αναβάθμισης για να ανέβει στο Silver επίπεδο. Σε ένα εισιτήριο Business Class Flex ή Flex Plus, το ίδιο μέλος θα κερδίσει αρκετά Μίλια Αναβάθμισης για να επιτύχει αμέσως το επίπεδο Emirates Skywards Gold.

Επιπλέον, όλα τα μέλη θα συνεχίσουν να κερδίζουν Skywards Μίλια σε πτήσεις που μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν από την Emirates ή την flydubai ή να τα χρησιμοποιήσουν για να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ανταμοιβών με συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής πώλησης και lifestyle καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μπορούν επίσης να συγκεντρώσουν μέχρι και το 100% των Μιλίων Skywards στο πρόγραμμα «Η οικογένειά μου» για να εξαργυρώσουν τις ανταμοιβές τους πιο γρήγορα από ό, τι πριν.

Σήμερα, το πρόγραμμα Emirates Skywards έχει περισσότερα από 23 εκατομμύρια παγκόσμια μέλη. Το πρόγραμμα συνεχίζει να προσφέρει αξία, επιλογή και ευελιξία στα μέλη του μέσω των παγκόσμιων στρατηγικών και τοπικών εταιρικών σχέσεων, συμπεριλαμβανομένων των συνεργαζόμενων καρτών, καθώς και μέσω πιο εξατομικευμένων και στοχευμένων προσφορών, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μοναδικές εμπειρίες που δεν είναι προς πώληση.