Αν ένας χώρος στη Θεσσαλονίκη έχει ταυτίσει το όνομά του με την νυχτερινή ζωή στην πόλη, αυτός δεν είναι άλλος από το Casper, στα Λαδάδικα.

Στεγασμένο σε ένα τριώροφο κτήριο, εκεί όπου παλαιότερα έβρισκε κανείς το θρυλικό Βερύκοκο, το Casper αποτελεί δημοφιλή και καθιερωμένο προορισμό για εκείνους που ξέρουν πώς να διασκεδάζουν.

Φέτος, πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της πόλης, υποδέχεται τη νέα σεζόν ελαφρώς ανανεωμένο, διατηρώντας, ωστόσο, τη φιλοσοφία του, που δεν είναι άλλη από την διασκέδαση και το χορό μέχρι πρωίας.

Από τα σημεία αναφοράς του οι live εμφανίσεις επιτυχημένων καλλιτεχνών της ελληνικής, μουσικής σκηνής, που κάνουν τη νύχτα… μέρα στο αγαπημένο ξενυχτάδικο της πόλης.

Αυτήν τη χρονιά, ακολουθώντας πιστά την επιτυχημένη συνταγή τόσων χρόνων, τις Τρίτες οι θαμώνες του απολαμβάνουν τον Θεσσαλονικιό Ηλία Καμπακάκη προσκαλώντας για ασταμάτητη διασκέδαση μέχρι πρωίας, ενώ τις Κυριακές θα δίνουν το παρών με guests αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες. Σημειώστε, ότι η κράτηση για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση θεωρείται απαραίτητη.

Όσοι, λοιπόν, μέχρι πρότινος αναρωτιόσασταν ποιο είναι το απόλυτο στέκι για διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη, την απάντηση, πλέον, την γνωρίζετε.

Πληροφορίες

Παγγαίου 11, Πλατεία Μοριχούβου, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Fb page: Casper at Verykoko