To Makedonia Palace Hotel Thessaloniki, συμμετέχει στην Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας από 12-18 Μαρτίου.

Ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό event που έχει ως στόχο την διάσωση της μακεδονικής γευστικής παράδοσης και την ανάδειξη της σύγχρονης εκδοχής της ως πρωταγωνίστριας των γευστικών αγαθών της Βόρειας Ελλάδας.

vxvfdfdg
Ψητός μπακαλιάρος με κρούστα από καρύδια

Ανάμεσα στους τέσσερις βραβευμένους και καταξιωμένους σεφ της Θεσσαλονίκης, που δημιούργησαν τις σύγχρονες εκδοχές φέροντας γνώριμα αρώματα και γεύσεις που ξυπνούν μνήμες από την παράδοση, και ο δικός μας Σωτήρης Ευαγγέλου.

vbbvcbc
Μπουγάτσα με παγωτό σοκολάτα

Mε λαμπρή πορεία, σημαντικές συνεργασίες και πολλούς Χρυσούς Σκούφους στο ενεργητικό του, έχει συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη της γαστρονομικής πλευράς της ελληνικής κουζίνας.

Την εβδομάδα που θα διαρκέσει το event, θα μπορέσετε να πάρετε μία γεύση Μακεδονικής κουζίνας, μέσα απο το set menu που θα σερβίρεται στο εστιατόριο Salonica, του Makedonia Palace.

dsgfdghfdgh
Σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου

Ακολουθεί η πρόταση του menu:

  • Eλιές Χαλκιδικής με αρωματικά βότανα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Αγιορείτικη ψαρόσουπα
  • Ψητός μπακαλιάρος με κρούστα από καρύδια
  • Αρνάκι με κρέμα από γιαχνερά χόρτα & σάλτσα αυγολέμονο
  • Μπουγάτσα με παγωτό σοκολάτα
tggf
Αρνάκι με κρέμα από γιαχνερά χόρτα και σάλτσα αυγολέμονο

Το κόστος του menu κατ’ άτομο ανέρχεται στα 36 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2310 897197