Η επιτυχημένη συνταγή της farm – to – table φιλοσοφίας των organic εστιατορίων Nice n Easy βρίσκει τη θέση της στον πολυχώρο διακοπών SantAnna στη Μύκονο. Σε ένα εστιατόριο 300 θέσεων που απλώνεται κυκλικά γύρω από την μεγαλύτερη πισίνα με θαλασσινό νερό της Ευρώπης και έχει θέα το Αιγαίο, ο Chef Χρήστος Αθανασιάδης με την ομάδα του, τον Chef de Cousin Άκη Αμηρά και τον Sous Chef Γιώργο Νεστορίδη, έχει εμπνευστεί και έχει δημιουργήσει μοναδικά μενού από εποχιακά πιάτα με μεσογειακή ταυτότητα αλλά και vegan ή gluten free επιλογές.
Η farm – to – table κουζίνα των Nice n Easy στο SantAnna στη Μύκονο
Μοναδικά μενού από εποχιακά πιάτα με μεσογειακή ταυτότητα αλλά και vegan ή gluten free επιλογές
