Περίπου ένας μήνας απομένει για τον τελικό του Survivor, του παιχνιδιού επιβίωσης που «σάρωσε» σε τηλεθέαση και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Μετά τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, τις καρύδες και τις συχνές βροχές, το παιχνίδι θα μεταφερθεί για τον ανάδειξη του μεγάλου νικητή σε μια ελληνική παραλία, που ανταγωνίζεται επάξια τις ακτές της χώρας της Καραϊβικής.

Σύμφωνα με όσα μέχρι στιγμής κυκλοφορούν, για τον τελικό έχει επιλεγεί η Ρόδος και συγκεκριμένα το Πρασονήσι, στο νοτιότερο άκρο του νησιού. Το νησάκι συνδέεται με τη στεριά με μια λωρίδα άμμου η οποία, ανάλογα με την εποχή, τον καιρό και τα νερά, αλλάζει μέγεθος και αναδύεται ή χάνεται. Έτσι το Πρασονήσι μεταμορφώνεται άλλοτε σε νησί και άλλοτε σε χερσόνησο.

Η παραλία είναι μεγάλη και αμμώδης και από τις δύο πλευρές ενώ στους κόλπους που διαμορφώνονται από τη λωρίδα αυτή ο επισκέπτης μπορεί πάντα να επιλέξει ανάμεσα στην πιο ταραγμένη θάλασσα και το πιο γαλήνιο ακρογιάλι.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο άνεμος είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος κι έτσι η περιοχή είναι αγαπημένος προορισμός όσων αγαπούν το wind surfing.

Το Πρασονήσι βρίσκεται στην άλλη άκρη του νησιού σε σχέση με την πόλη της Ρόδου οπότε η πρόσβαση είναι μάλλον περιπετειώδης. Αναμφίβολα όμως αξίζει τον κόπο, οι παρακάτω φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν.

ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ