Το Coral Caye αποτελεί μια μικροσκοπική Εδέμ, στα ανοιχτά του Μπελίζ, στην Κεντρική Αμερική, και ανήκει στον σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα και την οικογενειακή του επιχείρηση Turtle Inn, που βρίσκεται στο Μπελίζ.

Το ιδιωτικό νησάκι έχει έκταση μόλις δύο στρεμμάτων κι έτσι μπορεί κανείς να το περπατήσει γύρω- γύρω μέσα σε λίγα λεπτά.

Απέχει είκοσι λεπτά από το Turtle Inn, το οποίο ουσιαστικά παρέχει στους φιλοξενούμενους του και ιδιωτικό νησί.

Ομάδες έως 12 ανθρώπων μπορούν να απολαύσουν την επαφή με τη φύση στα δύο ξύλινα καταλύματα του νησιού, το οποίο όμως διατίθεται και σε ζευγάρια που το θέλουν όλο δικό τους για κάποια ρομαντική απόδραση.

Η ξεκάθαρη «γραμμή» του νησιού είναι η «αποτοξίνωση» από την καθημερινότητα κι έτσι στο Coral Caye δεν θα βρει κανείς τηλεοράσεις, αν και υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ και σήμα κινητής τηλεφωνίας.

Με «σημαία» τη χαλάρωση, το νησί διαθέτει αιώρες, κανό, ντους σε εξωτερικούς χώρους, παιχνίδια, χώρους για πικ νικ, παιδικά παιχνίδια και εξοπλισμό για ψάρεμα και καταδύσεις.

Προαιρετικά οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν τις υπηρεσίες μπάτλερ, ιδιωτικού σεφ, υπηρεσίες σπα, βόλτες με σκάφος και για ψάρεμα.

Σε μικρή απόσταση βρίσκεται και το Turtle Inn, παραθαλάσσιος παράδεισος 25 δωματίων ενώ ο Κόπολα είναι ο «εγκέφαλος» όχι μόνο πίσω από το Turtle Inn και το Coral Caye στο Μπελίζ. Είναι επίσης ιδιοκτήτης του Blancaneaux Lodge στο San Ignacio, στην ίδια χώρα και καταλυμάτων σε άλλες χώρες.

island3 island2 island4 island5 island001 island6 island7 island8 island9 island10 island11 island12