Όταν η μουσική συναντά το απόλυτο φυσικό καλοκαιρινό σκηνικό, όταν ο πολιτισμός «χορεύει» πάνω στη λευκή «λιανή Άμμο» της Αμμουλιανής, όταν οι αισθήσεις τσαλαβουτούν στα αιγαιοπελαγίτικα νερά και όταν το μάτι χάνεται στην κορυφή του ευλογημένου Άθωνα, τότε το «ΛιανηΆμμου Festival» παίρνει σάρκα και οστά και υποδέχεται με αξιώσεις τους καλοκαιρινούς επισκέπτες ολόκληρης της προαθωνικής χερσονήσου!

Πρόκειται για σειρά εννέα μουσικών εκδηλώσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται από τις 29 Ιουλίου μέχρι και τις 22 Αυγούστου στην παραλία «Μεγάλη Άμμος» της Αμμουλιανής και φιλοδοξεί να αποτελέσει την κορυφαία πολιτιστική πρόταση του «αθωνικού καλοκαιριού».

Το «ΛιανηΆμμου Festival» εστιάζει στην παρουσίαση ενός καλοκαιρινού μουσικού μοντέλου, που συνδυάζει τις ποπ και rock συναυλίες με ελληνικά λαϊκά ακούσματα αλλά και έθνικ μουσικές της γης, ενισχύοντας την άποψη ότι τα ελληνικά καλοκαίρια είναι πάντα στενά δεμένα με τις ποιοτικές μουσικές βραδιές.

Η είσοδος στις δραστηριότητες του «ΛιανηΆμμου Festival», το οποίο πραγματοποιείται στον οργανωμένο χώρο του Island Beach Bar, είναι ελεύθερη.