Το πρωινό στο κρεβάτι σηματοδοτεί για ορισμένους τον ορισμό των… διακοπών. Το να μη χρειάζεται καν να σηκωθείς για το κρεβάτι, παρά μόνο να απολαύσεις ένα ζεστό καφέ, ένα δροσιστικό χυμό και μερικά εδέσματα που θα σου δώσουν ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας… όταν και αν αποφασίσεις να σηκωθείς ποτέ από το κρεβάτι.

Αν αυτό μάλιστα συνδυάζεται και με ένα δωμάτιο με καταπληκτική θέα, τότε ο «ορισμός των διακοπών» ανεβαίνει σε άλλα επίπεδα.

Κι αν θέλετε να καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε… δεν έχετε παρά να χαζέψετε (στην κυριολεξία) τις παρακάτω φωτογραφίες, που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην ταξιδιωτική της στήλη.

1. Το Τατζ Μαχάλ… στα πόδια σας. Απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο στο δωμάτιό σας με θέα το εντυπωσιακό αυτό θαύμα της αρχιτεκτονικής, το οποίο βρίσκεται μόλις 600 μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο Oberoi Amarvilas.

2. Πολυτέλεια με παριζιάνικο αέρα με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, από το πεντάστερο ξενοδοχείο Shangri-La.

3. Το ξενοδοχείο Mena House βρίσκεται «στη σκιά» των Μεγάλων Πυραμίδων της Γκίζας στο Κάιρο.

4. Για όσους προτιμούν τα αστικά τοπία, τι καλύτερο από τη θέα που προσφέρουν τα δωμάτια του πολυτελέστατου ξενοδοχείου Ritz-Carlton στη Σιγκαπούρη;

5. Εσείς θα κάθεστε στο δωμάτιό σας και στο βάθος θα χαζεύετε την πασίγνωστη γέφυρα Golden Gate του Σαν Φρανσίσκο.

6. Η προεδρική σουίτα του Four Seasons Hotel στο Σίδνεϊ προσφέρει μια απίθανη θέα προς το πιο γνωστό αξιοθέατο της πόλης, το κτίριο της Όπερας.

7. Για όσους αγαπούν τα βουνά και τη φύση, το ξενοδοχείο Salto Chico στην Παταγονία προσφέρει μια μοναδική θέα στο εθνικό πάρκο Torres del Paine.