Ένα από τα πιο δημοφιλή, εντυπωσιακά και ξεχωριστά πολυκαταστήματα του κόσμου, το περίφημο Galeries Lafayette που «κοσμεί» τη γαλλική πρωτεύουσα, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του για μία και μοναδική βραδιά σε έξι τυχερούς επισκέπτες που θα θελήσουν να… διανυκτερεύουν μέσα σε αυτό.

Το υπέρλαμπρο πολυκατάστημα του Παρισιού, θα προσφέρει τη μοναδική αυτή ευκαιρία σε συνεργασία με την Airbnb σε έξι τυχερούς για το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου της νέας χρονιάς… μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων.

Το «check-in» θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό τουρ, προσωπικές συμβουλές για ψώνια από ειδικούς και ένα κουπόνι αξίας 200 ευρώ για να το ξοδέψουν φυσικά εντός του πολυκαταστήματος.

Οι έξι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δουν από «πρώτο χέρι» τα προϊόντα που θα μπουν σε προσφορά από την αμέσως επόμενη μέρα, ενώ θα απολαύσουν και ένα προσεγμένο δείπνο πολυτελείας.

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τη Daily Mail η οποία δημοσίευσε και τις φωτογραφίες, θα τους περιμένει ένα τυπικό γαλλικό πρωινό και στη συνέχεια… οι εκπτώσεις!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.