Oι Face Boys είναι ένα νέο τετραμελές ανδρικό συγκρότημα, που πρόκειται να φέρει μία νέα πνοή στη δισκογραφία και συγκεκριμένα στο κομμάτι του ποπ μουσικής.

O Αλέξανδρος -Γιάννης, ο Σάββας και Τεό είναι τα μέλη που απαρτίζουν αυτό το πολλά υποσχόμενο boyband, έπειτα από audition που πραγματοποιήθηκε μέσω Facebook.
Kύριο χαρακτηριστικό τους, ο καθαρόαιμος ποπ ήχος ο οποίος στηρίζεται στους ρυθμούς της super star Lady Gaga, σε συνδυασμό με τη δυναμική τους σκηνική παρουσία!!

Και τους τέσσερις, παρότι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους σε διάφορους τομείς στο Πανεπιστήμιο, κέρδισε το τραγούδι, αλλά και ο χορός, καθώς όλα τους τα τραγούδια συνοδεύονται από χορογραφίες.

Με το τραγούδι «Μάτια μου γλυκά» ξεσηκώνουν την ελληνική δισκογραφία. Ο Αργύρης Ναστόπουλος, πρώην μέλος των ΟΝΕ, υπογράφει τους στίχους και τη μουσική στο συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο αποτελεί και το πρώτο τους single.

Στους ρυθμούς της Eurovision 2011 έχει βάλει στόχο να συμμετάσχει το νεανικό συγκρότημα με αποστολή κομματιού τις επόμενες ημέρες στην Μάλτα.