Η Vodafone υποδέχεται το νεότερο μοντέλο της Huawei το Huawei P30 Lite, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να το αποκτήσουν μέσω προ παραγγελίας από τις 03/05 έως και τις 10/05 μόνο στο vodafone.gr.

Όσοι προ παραγγείλουν το Huawei P30 Lite, θα πάρουν εντελώς δωρεάν το Huawei Band 3 Pro αξίας 79 ευρώ.

To νέο Huawei P30 Lite διαθέτει ολοκαίνουργια Full HD οθόνη, 6,15 ιντσών. Με τη μεγάλη του οθόνη αποτυπώνει εκπληκτικά τα χρώματα και τις λεπτομέρειες σε φωτογραφίες και βίντεο. Επίσης έχει σχεδιαστεί να είναι πιο ξεκούραστο για τα μάτια και να προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία προβολής.

Η συσκευή έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και λειτουργία Huawei Supercharge για πιο γρήγορη φόρτιση και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Το P30 Lite έχει 4 κάμερες. Η οπίσθια κάμερα τριών φακών διαθέτει 48MP Τριπλή AI Ultra Wide κάμερα με υψηλή ευκρίνεια. Η μια με ευρυγώνιο φακό 48MP, η δεύτερη με υπερευρυγώνιο 8MP και 2MP Bokeh φακό. Η εμπρόσθια κάμερα με 24MP για φωτογραφίες χωρίς όρια.

Το νέο Huawei P30 Lite θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr από τις 3 Μαΐου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 379,90 ευρώ, ενώ οι πελάτες της Vodafone μπορούν να την αποκτήσουν με έως και 48 άτοκες δόσεις.

Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τα γνήσια αξεσουάρ της Huawei που τους ταιριάζουν, προκειμένου να προστατεύσουν αλλά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις λειτουργίες της συσκευή τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.