Έκκληση στον Έλον Μασκ να σταματήσει να προσθέτει προειδοποιήσεις στο Twitter για «ευαίσθητο περιεχόμενο» σε οτιδήποτε έχει σχέση με το συγκρότημα The Kinks, απηύθνε ο κιθαρίστας και συνιδρυτής του, Ντέιβ Ντέιβις.

Ο Άγγλος καλλιτέχνης έκανε μια χαρακτηριστική δημοσίευση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης, με λεζάντα: «Αγαπητέ @elonmusk μπορεί το @Twitter να σταματήσει να προειδοποιεί σε ό,τι δημοσιεύεται από τους Kinks;».

Στη συνέχεια, ο Ντέιβις πρόσθεσε πως «απλώς προσπαθούμε να προωθήσουμε τη μουσική μας».

Όπως φαίνεται, ο αλγόριθμος του Twitter μπέρδεψε το όνομα του συγκροτήματος The Kinks με τον όρο «kinky», όρος ο οποίος αναφέρεται σε μια «ασυνήθιστη ή εκκεντρική σεξουαλική συμπεριφορά». Ο όρος αυτός, από ότι φαίνεται, παραβιάζει τους όρους χρήσης του Twitter, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε πολλούς, το μπέρδεμα αυτό φάνηκε «αρκετά ξεκαρδιστικό», ενώ κάποιοι έσπευσαν να ζητήσουν από τον Ίλον Μασκ «να σταματήσει τον εκφοβισμό των Kinks».

Οι Kinks ανακοίνωσαν πως σύντομα θα κυκλοφορήσουν τη συλλογή σε δύο μέρη, με τίτλο The Journey. Στις συλλογές αυτές, θα περιλαμβάνονται γνωστές επιτυχίες του συγκροτήματος, από το 1963 έως το 1993. Το πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου μέσω της BMG και θα αποτελείται από 30 τραγούδια χωρισμένα σε τέσσερις θεματικές μίνι συλλογές.

Επιπλέον, στο πρώτο μέρος, στο οποίο θα υπάρχουν 10 τραγούδια, θα καλύπτονται θέματα που αφορούν την «αναζήτηση της περιπέτειας και την εύρεση ταυτότητας», ενώ στο δεύτερο μέρος, που θα υπάρχουν 7 τραγούδια, οι θεματικές ενότητες θα αφορούν «μια φιλοδοξία που επιτεύχθηκε, πικρή γεύση επιτυχίας, απώλεια φίλων και το παρελθόν επιστρέφει και σε χτυπά πισώπλατα».