Το να μπορείς να απολαμβάνεις απρόσκοπτα καθαρό και ποιοτικό ήχο, όπου και να βρίσκεσαι είναι μεγάλο προνόμιο. Και αν μέχρι τώρα δεν το είχες, τώρα ήρθε η ώρα να απολαμβάνεις και εσύ την αγαπημένη σου μουσική στο γυμναστήριο, να βλέπεις το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειρά στο τραίνο και να μιλάς με τους φίλους σου ενώ βρίσκεσαι στο δρόμο. Διότι, σε λίγες μέρες θα μπορείς να αποκτήσεις το προνόμιο του ποιοτικού ήχου σε προσιτή τιμή χάρις στα HUAWEI Freebuds 5i!

Τα HUAWEI Freebuds 5i θα γίνουν το αγαπημένο σου αξεσουάρ, αφού διαθέτουν 6 καινοτομίες που θα σε κάνουν να μη τα βγάζεις ποτέ από τα αυτιά σου.

Μοντέρνος σχεδιασμός

Το πρώτο πράγμα που αναγνωρίζει κανείς στα HUAWEI Freebuds 5i είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός τους, που αναδεικνύεται από κομψές καμπύλες. Μπορεί κανείς να βρει τα Freebuds σε τρία μοναδικά χρώματα.

Το Isle Blue και το Nebula Black διαθέτουν παγωμένες υφές που μοιάζουν με βότσαλο και το Ceramic White δίνει την όψη και την αίσθηση του δροσερού νεφρίτη, προκαλώντας αβίαστη κομψότητα με μια ματιά.

Πέρα από την ομορφιά, ο σχεδιασμός προσφέρει και πρακτικότητα, αφού τα ακουστικά είναι πιο μικρά και 11% ελαφρύτερα από το προηγούμενο μοντέλο. Με 3 μεγέθη μαλακών άκρων σιλικόνης φιλικών προς το δέρμα, μπορεί κανείς να απολαύσει εξατομικευμένη άνεση χρήσης. Επίσης, η ελαφριά θήκη φόρτισης είναι πολύ εύκολη στη μεταφορά.

Ήχος Υψηλής Ανάλυσης

Φυσικά, το κύριο χαρακτηριστικό που κάνει τα HUAWEI Freebuds 5i ιδανικά είναι ο ήχος υψηλής ανάλυσης που προσφέρουν. Τα HUAWEI FreeBuds 5i είναι πιστοποιημένα με Hi-Res Audio Wireless, με ευρύτερη απόκριση συχνότητας, ήχο υψηλής ανάλυσης πλήρους συνδέσμου για πηγές ήχου HD και πολλαπλά EQ που ταιριάζουν με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών στυλ, για μια εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης.

Τα ακουστικά 10 mm, λειτουργούν παράλληλα με το σύνθετο διάφραγμα πολυμερούς τους, για να προσφέρουν εξαιρετικό ήχο σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες, καθιστώντας τα ιδανική για ποπ μουσική.

Active Noise Cancellation προσαρμοσμένο στην Καθημερινή Ζωή

Όταν τοποθετούμε τα ακουστικά στα αυτιά μας θέλουμε να μη μας ενοχλεί κανένας εξωτερικός ήχος. Άλλες φορές πάλι θέλουμε να έχουμε επίγνωση των εξωτερικών ήχων. Με τα HUAWEI FreeBuds 5i η επιλογή είναι στο χέρι σας ή καλύτερα στα αυτιά σας.

Μη διστάσετε να επιλέξετε μεταξύ των λειτουργιών ακύρωσης θορύβου Ultra, General και Cozy, για να προσαρμόσετε τα εφέ στο περιβάλλον, όπως ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο, σταθμός μετρό, εστιατόριο, γραφείο ή ήσυχο σπίτι.

Για ακόμη καλύτερες κλήσεις τα ακουστικά διαθέτουν την επιλογή AI Noise Cancellation. Η ακύρωση θορύβου AI, ενισχυμένη από αλγόριθμους νευρωνικών δικτύων τεχνητής νοημοσύνης, διακρίνει τις φωνές από τον θόρυβο του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να ακούτε δυνατά και καθαρά.

Διασυνδέσεις για όλες τις χρήσεις

Το κέντρο σύνδεσης ήχου στην εφαρμογή AI Life διευκολύνει τη διαχείριση συσκευών που είναι συνδεδεμένες με τα ακουστικά και την εναλλαγή συσκευών ακρόασης σε μια στιγμή. Ανοίξτε τη θήκη φόρτισης για να αντιστοιχίσετε τα ακουστικά με ένα κοντινό τηλέφωνο ή tablet HUAWEI μέσω της αυτόματης σύζευξης.

Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι το HUAWEI FreeBuds 5i μπορεί να συνδεθεί σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, υπολογιστών, tablet, κινητών τηλεφώνων και άλλων. Όταν συνδέετε τα ακουστικά σε έναν υπολογιστή για να συμμετάσχετε σε μια διάσκεψη και υπάρχει μια εισερχόμενη κλήση στο τηλέφωνο, απλώς αγγίξτε ένα ακουστικό δύο φορές για να απαντήσετε αμέσως στην κλήση.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Τα ακουστικά μπορούν να προσφέρουν έως και 28 ώρες αναπαραγωγής μουσικής όταν χρησιμοποιούνται με τη θήκη φόρτισης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν τα ακουστικά δεν είναι πλήρως φορτισμένα. Το HUAWEI FreeBuds 5i μπορεί να αναπαράγει 4 ώρες ήχου με φόρτιση μόλις 15 λεπτών, λειτουργώντας ως σύντροφος ακρόασης ανά πάσα στιγμή.

Η θήκη θέλει περίπου μισή ώρα για μία πλήρης φόρτιση όταν τα ακουστικά δεν είναι μέσα σε αυτή.

Ευελιξία με έξυπνες λειτουργίες

Ελέγξτε τα ακουστικά σας με απόλυτη ευκολία μέσω προσαρμόσιμων χειριστηρίων αφής,αντί να χρειάζεται να το προσαρμόζετε συνεχώς από το τηλέφωνό σας.

Κάνοντας double-tap στα ακουστικά δίνεται η δυνατότητα για στιγμιότυπο οθόνης.

Έχουν πιστοποίηση ΙΡ54 που τα κάνει ανθεκτικά σε υγρασία και ιδρώτα. Επίσης, η θήκη κρατάει μαγνητικά κάθε ακουστικό, ώστε να εφαρμόζουν σωστά και σταθερά μέσα στη θήκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.