It’s Xmas time! και όλοι έχουμε μπει σε άκρως εορταστικό μουντ. Έχουμε στολίσει το σπίτι μας, ακούμε στις διαπασών χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παρακολουθούμε για χιλιοστή φορά τις κλασσικές εορταστικές ταινίες και δε βλέπουμε το χρόνο να περάσουμε τις μέρες των γιορτών παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μιλώντας για χρόνο… εσύ έχεις προλάβει να αγοράσεις στους αγαπημένους σου τα δώρα που θα τους χαρίσουν ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπα τους;

Αν όχι, σου έχουμε τη λύση, μιας και φέτος τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου! Διότι, αυτά τα Χριστούγεννα δωρίζουμε στους δικούς μας, αλλά και στον εαυτό το κορυφαίο δώρο: ένα έξυπνο ρολόι της HUAWEI!

Η ικανότητα των smartwatches να καταγράφουν την υγεία μας, την φυσική μας κατάσταση και να μας βοηθούν να προσαρμόζουμε τις συνήθειες μας και να αγκαλιάζουμε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής, τα καθιστά το ιδανικότερο δώρο για όσους αγαπάμε.

Επιλέγοντας ένα smartwatch της HUAWEI, είμαστε σίγουροι για την απόδοση και την ποιότητα των υλικών του, αφού είναι τα κορυφαία στην κατηγορία τους. Παράλληλα, έχουμε την απόλυτη ελευθερία, αφού είναι συμβατά με iOS και Android συσκευές.

Επιλέξτε το HUAWEI smartwatch που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής και της αισθητική σας

Η γκάμα της HUAWEI είναι μεγάλη και καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Τα μοντέλα της σειράς HUAWEI WATCH 3 Series, όπως τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro και GT 3 αποτελούν ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διατίθεται στις εκδόσεις Titanium και Ceramic. Οι δύο εκδόσεις διαθέτουν 3D περιστρεφόμενη κορώνα (κουρδιστήρι) αφής, σε στυλ παραδοσιακού ρολογιού που επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει zoom and out, να περιηγηθεί στις εφαρμογές ή να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του, απλώς κάνοντας κλικ και περιστρέφοντας την κορώνα.

Επίσης, διαθέτουν έναν εκπληκτικά ισχυρό φακό από κρύσταλλο ζαφειριού, που τα καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικά σε γρατσουνιές και θραύση. Το ζαφείρι χρησιμοποιείται, επίσης, και στον αισθητήρα της πίσω κεραμικής θήκης, για καλύτερη διείσδυση φωτός και ακριβή παρακολούθηση του καρδιακού παλμού. Όπως η έκδοση Titanium, έτσι και η έκδοση Ceramic διαθέτουν φιλικά προς το δέρμα υλικά, επιτρέπουν την αυτόματη ανίχνευση οποιασδήποτε αλλαγής θερμοκρασίας.

Αυτή η σειρά προηγμένων αθλητικών έξυπνων ρολογιών διαθέτει επιστημονική λειτουργία διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης και υψηλή απόδοση. Στόχος τους είναι να προσφέρει μια επιστημονική προπόνηση για να βοηθήσει τους χρήστες να παραμείνουν ενεργοί στην καθημερινή τους ζωή χάρη στις προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς παρακολούθησης του SpO2 και του στρες καθώς και της ακριβούς παρακολούθησης του ύπνου.

Χαρίζοντας ένα HUAWEI ρολόι, χαρίζεται το δώρο της φυσικής κατάστασης και της υγείας.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που κάνει τα συγκεκριμένα smartwatch πρώτα στην κατηγορία τους είναι η εκπληκτική σχεδίαση με υλικά κορυφαίας ποιότητας που του δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Για όσους αναζητούν τέλειο συνδυασμό άψογης φόρμας και εξαιρετικής λειτουργίας, μπορούν να αναζητήσουν τα HUAWEI WATCH 3, WATCH 3 Pro και WATCH GT2.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.