Με τεχνολογία «Force Touch» τα νέα iPhones

Δημοσίευμα θέλει την Apple να ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία στα επερχόμενα smartphones


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
22:29
01/03/2015
Με τεχνολογία «Force Touch» τα νέα iPhones
loading

Τα επερχόμενα iPhones που αναμένονται να κάνουν την εμφάνιση τους προς το τέλος του χρόνου θα έχουν τη νέα τεχνολογία Force Touch που την συναντάμε στο Apple Watch, αναφέρει σε άρθρο του το AppleInsider.

To site, βάσει δικών του πηγών, αναφέρει πως τα επόμενης γενιάς iPhones με την κωδική ονομασία «N71» για το 4.7 ιντσών μοντέλο και «N66» για το 5,5 ιντσών μοντέλο, αρχικά θα κρατήσουν την ονομασία της σειράς S, αλλά και τον ίδιο σχεδιασμό με τα τωρινά μοντέλα.

Η Force Touch τεχνολογία υπάρχει στο Apple Watch που θα γίνει διαθέσιμο τον Απρίλιο. Είναι βασισμένη σε μια σειρά από μικροσκοπικά ηλεκτρόδια γύρω από την οθόνη του Watch έτσι ώστε να υπάρχει αναγνώριση του tap και της πίεσης του δαχτύλου του χρήστη. Με άλλα λόγια η συσκευή μπορεί να αναγνωρίζει για πόσο κρατάει παρατεταμένο το δάχτυλο του ο χρήστης πάνω στην οθόνη ή το πόσο έντονα έχει κάνει tap πάνω σε αυτή.

Αν η Apple φέρει αυτή την τεχνολογία στο iPhone 6S θα πρέπει να προβεί σε αλλαγές και στη διεπαφή του iOS καθώς και να παρουσιάσει νέα εργαλεία για τους προγραμματιστές της. Αν αναλογιστούμε πως η σειρά S της Apple συνήθως φέρνει μεγάλα χαρακτηριστικά στο λογισμικό, αλλά και στο εσωτερικό της συσκευής κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το AppleInsider, η Apple δεν θα υποστηρίξει ένα dual σύστημα κάμερας για το iPhone 6 παρά τις φήμες.

Πηγή: appleworldhellas.com

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει