Δωρεάν tablet ή laptop, ίντερνετ και εκπαίδευση στη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι κάτοχοι του Κοινωνικού Μερίσματος 2014 στα καταστήματα ΟΤΕ-COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσα από τη Δράση «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» .

Στα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, 4 οι δικαιούχοι μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές.

Ενδεικτικά:

– Μεγάλη ποικιλία από δωρεάν tablets όπως τα LG G Pad 8.0 4G, Lenovo A8-50 3G, MLS iQTab Shot 3G, ΖΤΕ Ε9Q+ 3G, MLS iQTab 10 3G καθώς και δωρεάν μοναδικά laptops όπως το Lenovo Ideapad G50 Bing, HP 15-R127 Bing, HP 250 Bing.

– Δωρεάν πολύ γρήγορο ίντερνετ με την υπηρεσία COSMOTE Internet On The Go.

– ΟΤΕ Double Play μόνο από 13,90 ευρώ/μήνα για ίντερνετ έως 50Μbps, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και δωρεάν κλήσεις προς κινητά.

– Δωρεάν εκπαίδευση κατ’ οίκον σε βασικές δεξιότητες tablet, laptop και social media, ηλεκτρονικών συναλλαγών κ.α.

– ΟΤΕ Satellite Internet από 17,90 ευρώ/μήνα για δορυφορική πρόσβαση στο ίντερνετ.

Η δράση «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» αφορά στους πολίτες που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα για το 2014 και κατοικούν σε μία από τις 8 Περιφέρειες: Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Βόρειο Αιγαίο και Κρήτη. Κάθε δικαιούχος αποκτά ένα κουπόνι (επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης) το οποίο μπορεί να εξαργυρώσει μέχρι και τις 30/06/2015, και με το οποίο μπορεί να αποκτήσει:

– Tablet ή Laptop με επιχορήγηση έως 230 ευρώ.

– Ευρυζωνική διαδικτυακή σύνδεση ίντερνετ (σταθερή ή κινητή ή δορυφορική) με επιχορήγηση 12 ευρώ/μήνα και μέχρι 31/10/2015.

– Εκπαίδευση κατ’ οίκον (προαιρετικά) στη χρήση της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) αξίας 60 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να διαπιστώσουν αν εντάσσονται μέσα στο πρόγραμμα, μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα του δικτύου ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου υπαλλήλου να επιβεβαιώσουν ότι είναι δικαιούχοι μέσα από το www.e-inclusion.gr και να ενημερωθούν για τη δράση.

Οι δικαιούχοι, μέσα από το παραπάνω site έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες, να εκτυπώσουν το κουπόνι με το μοναδικό κωδικό που τους αντιστοιχεί ή να το στείλουν στο e-mail τους ή με SMS στο κινητό τους.

Στη συνέχεια, έχοντας το κουπόνι και την αστυνομική τους ταυτότητα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν tablet ή laptop, σύνδεση στο ίντερνετ και εκπαίδευση σε βασικά στοιχεία χρήσης τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Η συμμετοχή του ομίλου ΟΤΕ στην «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή του για τη προώθηση των νέων τεχνολογιών στη χώρα. Μακράν ο μεγαλύτερος επενδυτής στις τηλεπικοινωνίες, ο όμιλος ΟΤΕ επενδύει στην αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ελλάδα, στηρίζει τις ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στις νέες τεχνολογίες για όλους, συμβάλλοντας στη μετάβαση της Ελλάδας στη νέα ψηφιακή εποχή.

Μάθετε τα πάντα για τη Δράση Ψηφιακής Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης και δείτε τις προσφορές των καταστημάτων ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο www.psifiakiallilegii.gr.