Τέσσερις διακρίσεις καινοτομίας CES 2015 (Consumer Electronics Show, της μεγαλύτερης έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο), απέσπασαν τα προϊόντα της Logitech, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν το πληκτρολόγιο Logitech® Bluetooth® Multi-Device K480, τα gaming ποντίκια Logitech® G502 Proteus Core Tunable και Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS και το μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech® G910 Orion Spark RGB.

«Η εξαιρετική σχεδίαση ενός προϊόντος μπορεί να ταιριάξει άριστα με την καθημερινότητα μας, συνδυάζοντας τέχνη και επιστήμη με τέτοιο τρόπο, ώστε να εμφανίζονται ως ένα αδιαίρετο σύνολο στον χρήστη του» σχολίασε ο Bracken Darrell, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Logitech. «Στην εταιρία μας, κάθε προϊόν που δημιουργούμε είναι εστιασμένο σε μια ιδιαίτερη ιδέα, η οποία στη συνέχεια αντανακλάται σε κάθε διάσταση της χρήσης του. Έτσι, προσπαθούμε όχι μόνο να κατασκευάσουμε όμορφα προϊόντα, αλλά και να προσφέρουμε μια εμπειρία που να τα κάνει ξεχωριστά. Μερικές φορές αυτή η προσπάθειά μας γίνεται άμεσα αντιληπτή από επιλογές που επηρεάζουν το συνολικό concept κάθε προϊόντος, άλλες φορές όμως τη συνειδητοποιείς σε βάθος χρόνου, μέσω μιας ιδιαίτερης σε αίσθηση εμπειρίας. Οπότε, για εμάς στην Logitech, αποτελεί σημαντική τιμή ότι ο Αμερικάνικος Σύνδεσμος Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Ειδών (Consumer Electronics Association – CEA) αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια βραβεύοντας τα προϊόντα μας».

Φέτος ο Σύνδεσμος Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Ειδών (CEA) τίμησε τα προϊόντα της Logitech στις εξής κατηγορίες:

Διάκριση στην κατηγορία Περιφερειακά Υπολογιστών

Πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Multi-Device K480

Το Bluetooth πληκτρολόγιο K480 της Logitech είναι ιδιαίτερα λεπτό και έχει σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιείται με έως και τρεις ασύρματες συσκευές. Έτσι, με το ίδιο πληκτρολόγιο μπορούμε να εργαζόμαστε στον υπολογιστή μας γράφοντας μια αναφορά, και με ένα απλό γύρισμα του περιστροφικού διακόπτη Easy-Switch™ να απαντήσουμε σε ένα μήνυμα στο smartphone μας, ή να γράψουμε κάτι στο Twitter, μέσω της ταμπλέτας μας.

Διάκριση στην κατηγορία Συσκευές και Περιφερειακά Gaming

Gaming ποντίκι Logitech G502 Proteus Core Tunable

Το Logitech G502 είναι ένα πλήρως ρυθμιζόμενο -με βάση τις απαιτήσεις μας- ποντίκι. Συνδυάζει τον πρώτο στον κόσμο αισθητήρα στα 12.000 DPI με εξελιγμένες ρυθμίσεις στην πρόσφυση και στο βάρος του, ώστε να βοηθήσει τους φανατικούς gamers να πετύχουν την κορυφαία ακρίβεια, ευστοχία και απόκριση στο παιχνίδι τους. Το Proteus Core διαθέτει επίσης την αποκλειστική τεχνολογία της Logitech Delta Zero™ ενσωματωμένη στον πιο ισχυρό αισθητήρα στον κόσμο. Με το συγκεκριμένο ποντίκι μπορούμε να καλιμπράρουμε εύκολα τον αισθητήρα στο περιβάλλον χρήσης του, να προσθέσουμε έως και 3,6 γραμμάρια βάρους ώστε να πετύχουμε την ιδανική μάζα και ισορροπία στο χέρι μας, να αντιστοιχίσουμε οποιαδήποτε επιλογή και μακροεντολή σε ένα από τα 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα του, αλλά και να επιλέξουμε άμεσα την ανάλυση σε DPI μεταξύ 5 διαφορετικών ρυθμίσεων.

Gaming ποντίκι Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS

Το Logitech G402 είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερο gaming ποντίκι στον κόσμο και η καλύτερη επιλογή για έντονο παιχνίδι σε First Person Shooters (FPS). To Hyperion Fury διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία αισθητήρα Fusion Engine™ της Logitech, με την οποία μπορεί να ανιχνεύει με ακρίβεια κίνηση με ταχύτητα έως και 12 μέτρα το δευτερόλεπτο. Ακόμη, το ποντίκι είναι εφοδιασμένο με την αποκλειστική τεχνολογία αισθητήρα Delta Zero της Logitech, για απαράμιλλη ακρίβεια. Τέλος, είναι εξοπλισμένο με οκτώ προγραμματιζόμενα πλήκτρα με ενσωματωμένη μνήμη, τέσσερις ρυθμίσεις DPI με άμεση επιλογή, ενώ o ρυθμός απόκρισης του ενός millisecond εξασφαλίζει ότι οι εντολές μας θα μεταφέρονται μέσω USB σύνδεσης χωρίς καθυστέρηση.

Μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech G910 Orion Spark RGB

Το Logitech G910 είναι το ταχύτερο μηχανικό gaming πληκτρολόγιο στον κόσμο! Το νέο αυτό πληκτρολόγιο διαθέτει αποκλειστικά τους νέους μηχανικούς διακόπτες Romer-G™, με έως 25% ταχύτερη απόκριση, έξυπνο οπίσθιο φωτισμό RGB και ενσωματωμένο Arx Control. Συνολικά το G910 συνδυάζει αστραπιαία απόκριση, βελτιωμένη ακρίβεια και κορυφαίο φωτισμό RGB, όλα μαζί σε μια σχεδίαση που στόχο έχει την υψηλή απόδοση.

Τα αναγνωρισμένου κύρους βραβεία καινοτομίας της CES υποστηρίζονται από τον αμερικάνικο Σύνδεσμο Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Ειδών (Consumer Electronics Association – CEA) τον διοργανωτή της διεθνούς έκθεσης CES, στην οποία συγκεντρώνεται κάθε χρόνο όλος ο επιχειρηματικός κλάδος της καταναλωτικής τεχνολογίας. Τα βραβεία απονέμονται από το 1976 αναγνωρίζοντας τα νέα επιτεύγματα σε προϊοντική σχεδίαση και κατασκευή.

Τα τέσσερα βραβευμένα προϊόντα της Logitech θα εκτίθενται στην φετινή έκθεση CES που θα γίνει στο Las Vegas στις ΗΠΑ, από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου 2015. Επίσης, θα εκτεθούν στην εκδήλωση CES Unveiled New York, που θα διεξαχθεί στις 11 Νοεμβρίου (ώρες 16:30-19:30) στο Metropolitan Pavilion στη Νέα Υόρκη.