Σήμερα , η πρόεδρος ανάπτυξης προϊόντων της HONOR κα. Fang Fei, σχολίασε την ανακοίνωση της Qualcomm η οποία αποκάλυψε την διαθεσιμότητα του νέου επεξεργαστή Snapdragon 888 Plus Mobile Platform ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί στην νέα flagship σειρά της εταιρίας, HONOR Magic3.

Αυτά τα τελευταία νέα είναι ένα από τα πολλά ορόσημα που έχει επιτύχει η HONOR από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Η δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Qualcomm και η Google, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους που έχουμε επιτύχει.

Ιδιαίτερα με την Qualcomm, η επιτυχημένη κυκλοφορία του HONOR 50, το πρώτο smartphone με την πλατφόρμα Snapdragon 778G για κινητές συσκευές ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα για την εταιρία. Η αναγνώριση από την πρώτη ομάδα χρηστών στην Κίνα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την εταιρία. Τα αποτελέσματα βελτιστοποίησης της χρήσης του επεξεργαστή Snapdragon 778G, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία όσον αφορά την απόδοση του ήταν εξαιρετικά. Ταυτόχρονα, ξεπέρασε εντελώς τις προσδοκίες της αγοράς για το πώς θα έπρεπε να είναι ένα smartphone που ξεκινά από 2699 RMB (περίπου 418 $) χάρη στη μοναδική σχεδίαση της κάμερας και τη χρήση κορυφαίων υλικών και φινιρισμάτων. Η HONOR πέτυχε 65 Εκατομ. Ευρώ σε διαδικτυακές προ παραγγελίες για τη σειρά HONOR 50 σε ένα μόνο λεπτό (weibo.com).

Όπως ανέφερε η κ. Fang Fei μετά την σειρά HONOR 50, ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την σειρά HONOR Magic3 στις παγκόσμιες αγορές.