Το απόλυτα εργονομικό μόνιτορ για τον gamer και τον επαγγελματία

Περιστρέφεται σε κάθε θέση και κλίση


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGADGETS
19:15
26/01/2020
Το απόλυτα εργονομικό μόνιτορ για τον gamer και τον επαγγελματία
loading

Η νέα UltraFine Ergo της LG έχει έναν μοναδικό στην αγορά βραχίονα που τιμήθηκε με το βραβείο καινοτομίας στην πρόσφατη έκθεση τεχνολογίας CES 2020.

Πρόκειται για ένα 32 ιντσών και μόνιτορ που πιάνει με σφιγκτήρα στο γραφείο για να προσφέρει μια πρωτόγνωρη ευελιξία. Δεν υπάρχει δηλαδή θέση που να μην μπορεί να πάρει.

Όσο για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, μιλάμε για refresh rate στα 60Hz, υποστήριξη FreeSync και στοιχεία που αγαπούν πολύ οι gamers.

Ακόμα και θύρα USB-C έχει για να φορτίζει το laptop, αλλά και θύρες HDMI και DisplayPort.

Η UltraFine Ergo δεν είναι μάλιστα προσανατολισμένη στα προϊόντα της Apple, όπως οι προκάτοχοί της. Δεν έχει δηλαδή Thunderbolt 3. Η ίδια η LG την προωθεί μάλιστα με συσκευές που τρέχουν με Windows στα δελτία Τύπου της.

Είναι η βάση της φυσικά αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βραβεία, παρέχοντας μια καινοφανή εργονομία στις θέσεις που μπορεί να πάρει. Η γωνία περιστροφής της αγγίζει τις 280 μοίρες, επιτρέποντας ρυθμίσεις ύψους, απόστασης και γωνίας.

Όσο για την εικόνα της, παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο, κληρονομιά της UltraFine σειράς που έκανε την LG ξανά διάσημη στον gaming κόσμο…

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει