Η Huawei έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία του DxOMark για την κορυφαίο φωτογραφικό σύστημα του Huawei Mate 30 Pro. Το σύστημα SuperSensing Cine Camera του Mate 30 Pro, ως προς την απόδοση κάμερας, συγκέντρωσε συνολικά 121 πόντους, τέσσερις πόντους υψηλότερα από τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία των 117 πόντων, καθώς επίσης πέτυχε και την υψηλότερη βαθμολογία ως προς την ποιότητα φωτογραφίας, της τάξεως των 131 πόντων. Και οι δύο διακρίσεις ανακηρύσσουν το Huawei Mate 30 Pro βασιλιά στον τομέα της φωτογραφίας μέσω smartphone, και ανεβάζουν τον πήχη για τους ανταγωνιστές.

Η DxOMark, το σύστημα κατάταξης φωτογραφικών φακών και συστημάτων, το οποίο αξιολογεί την ποιότητα εικόνας που αποδίδουν οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων ανακοίνωσε ότι το ενσωματωμένο σύστημα quad-camera του Huawei Mate 30 Pro, το οποίο συμπεριλαμβάνει τις πρωτοποριακές SuperSensing Camera και Cine Camera, κατατάσσεται στην πρώτη θέση του DxOMark ως προς τη συνολική απόδοση κάμερας. Κατακτώντας την κορυφή, η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της Huawei ενισχύει τη φήμη του brand ως βασιλιά στον τομέα της φωτογραφίας μέσω smartphone.

«Με συνολική βαθμολογία κάμερας 121 από την DxOMark, το Huawei Mate 30 Pro έχει αυτή τη στιγμή τη νούμερο ένα κάμερα σε smartphone. Η νέα διάκριση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο εντυπωσιακό σκορ 131 πόντων ως προς την ποιότητα φωτογραφίας, πέντε ολόκληρους πόντους υψηλότερα από τον προηγούμενο κάτοχο της πρώτης θέσης», σχολίασε εκπρόσωπος του DxOMark.

Το ριζοσπαστικό φωτογραφικό σύστημα του Huawei Mate 30 Pro συμπεριλαμβάνει μία SuperSensing κάμερα 40MP, μία Cine κάμερα 40MP, μία τηλεφωτογραφική Camera 8MP και μία 3D Depth Sensing κάμερα. Η SuperSensing Cine Camera είναι ένα σύστημα διπλής κεντρικής κάμερας για τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένων και νυχτερινών υπερ-ευρυγώνιων λήψεων, υπερ-ευρυγώνιων λήψεων με HDR+, και  λήψεων πορτρέτων με Pro-Bokeh Effect.

Η SuperSensing Camera 40MP με χρωματική παλέτα RYYB έχει σχεδιαστεί για να απορροφά περισσότερο φως, προκειμένου το Huawei Mate 30 Pro να αποδίδει πολύ λεπτομερείς και καθαρές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή σήματος εικόνας ISP 5.0, το Huawei Mate 30 Pro εγγυάται φωτογραφίες και βίντεο της υψηλότερης δυνατής ποιότητας.

Το Huawei Mate 30 Pro μπορεί επίσης να καταγράψει επαγγελματικά βίντεο κινηματογραφικού επιπέδου. Η Cine Camera περιλαμβάνει έναν αισθητήρα 1/1.54 ιντσών με μέγιστο ISO 51200 έτσι ώστε να καταγράφει βίντεο ακόμα και εξαιρετικά αργής κίνησης στα υψηλά 7680fps, καθώς και υπερ-ευρυγώνια time-lapse βίντεο χαμηλού φωτισμού, σε ποιότητα 4K.

Από το λανσάρισμα της Mate 30 Series τον Σεπτέμβριο, η Huawei έχει επαναπροσδιορίσει τα όρια των κινητών τηλεφώνων και έχει ωθήσει τους καταναλωτές να αναθεωρήσουν τι σημαίνει φωτογραφία και καταγραφή βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τους ελέγχους του DxOMark, επισκεφθείτε το www.dxomark.com.