Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά των Google Glasses

Λίστα με τις προδιαγραφές των γυαλιών δημοσίευσε η Google


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
17:40
16/04/2013
Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά των Google Glasses
1
loading

Η πρώτη παρτίδα των «μαγικών» γυαλιών της Google κυκλοφόρησε σήμερα για τους developers με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Google Glasses.

Αυτά που θέλει λοιπόν η Google να ξέρετε για τα γυαλιά είναι ότι διαθέτουν κάμερα 5 megapixel για φωτογραφίες και καταγράφει βίντεο ανάλυσης 720p.

Ακόμη, σύμφωνα με την εταιρεία τα γυαλιά διαθέτουν οθόνη 640 x 360 pixel η οποία είναι ισοδύναμη με μόνιτορ υψηλής ευκρίνειας με μέγεθος 25 ίντσες, που βρίσκεται τοποθετημένο σε απόσταση 2,4 μέτρων.

Τα γυαλιά διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο 16 GB, από τα οποία τα 12 GB θα είναι ελεύθερα. Σημειώνεται πως η μνήμη είναι συγχρονισμένη με την υπηρεσία cloud storage της Google.

Επιπλέον, θα συνδέονται σε δίκτυα Wi-Fi, υποστηρίζοντας το πρωτόκολλο 802.11b/g, και θα μπορούν να λειτουργήσουν με οποιοδήποτε τηλέφωνο διαθέτει Bluetooth. Όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας τους, η Google υποστηρίζει ότι μπορεί να φτάσει το «ένα 24ωρο για τυπική χρήση».

Τέλος, τα Google Glasses είναι συμβατά με οποιοδήποτε Android smartphone με λειτουργικό Ice Cream Sandwich 4.0.2 και πάνω και με την εφαρμογή MyGlass, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar chandler

    Αυτή που τα φοράει στην εικόνα είναι τούμπανο. <3

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει