Το επόμενο iPhone έρχεται τον Αύγουστο

Το iPad 5 ίσως παρουσιαστεί τον Απρίλιο!


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
21:30
06/03/2013
Το επόμενο iPhone έρχεται τον Αύγουστο
1
loading

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά iPhone και iPad συσκευών, σύμφωνα με φήμες που διέρρευσαν από την τεχνολογική ιστοσελίδα iMore. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως το iPhone 5S αναμένεται για τον Αύγουστο, ενώ κάνει λόγο για κυκλοφορία του iPad mini τον ερχόμενο Απρίλιο.

Οι πήγες του iMore δε σταματούν εκεί, αποκαλύπτοντας πως ο σχεδιασμός του iPhone 5S δε θα διαφέρει από αυτόν του iPhone 5, όμως θα διαθέτει καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως γρηγορότερο επεξεργαστή και πολύ βελτιωμένη κάμερα. Αυτές οι πληροφορίες, φαίνεται να έχουν κάποια βάση αφού την ίδια στρατηγική έχει ακολουθήσει η Apple με όλες τις S-class συσκευές της.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην επόμενη γενιά iPad, με τις φήμες να κάνουν λόγο για σκέψεις της εταιρίας για κυκλοφορία του iPad 5 τον ερχόμενο Απρίλιο! Φυσικά, δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της εταιρίας να κυκλοφορεί μία νέα συσκευή κάθε έξι μήνες, πόσο μάλλον μία tablet συσκευή, αλλά από την άλλη αυτή να είναι η νέα γραμμή που θέλει να χαράξει ο Tim Cook.

Η αλήθεια είναι πως με την δημοφιλία που έχουν οι συσκευές της Apple, είναι λογικό να μονοπωλούν το ενδιαφέρον ακόμα και στις φήμες που κυκλοφορούν. Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί τόσα πολλά για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας που είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Alex

    Να αγοράζετε προϊόντα της apple για να έχετε τη χαρά μέσα σε 3 μήνες να είναι απαξιωμένα. Με τις υγείες σας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει