Το πρώτο ελληνικό πληκτρολόγιο Gaming είναι γεγονός! Το πληκτρολόγιο της Razer με αγγλικούς και ελληνικούς χαρακτήρες θα κυκλοφορήσει από την άλλη βδομάδα σε όλα τα μεγάλα καταστήματα τεχνολογίας. Το πρώτο ελληνικό πληκτρολόγιο Gaming είναι το πολυβραβευμένο Razer Lycosa Mirror που επιλέχθηκε γιατί το προτιμάει η συντριπτική πλειοψηφία των Pro Gamers παγκοσμίως.

Συνδυάζει την λειτουργικότητα και την εργονομία, με ανανεωμένη και πιο πρωτότυπη εμφάνιση! Το Razer Lycosa Mirror αν και όχι το πιο σύνθετο πληκτρολόγιο, έκανε την υπέρβαση σε σχέση με τα τυπικά πληκτρολόγια gaming! Διαθέτει υπερευαίσθητα πλήκτρα με απόκριση 1ms και anti-ghosting cluster που επιτρέπει το πάτημα πολλών πλήκτρων ταυτόχρονα (με προτεραιότητα στο WASD). Όλα ανεξαιρέτως τα πλήκτρα του πληκτρολογίου είναι προγραμματιζόμενα και μπορούν σε όλα να ανατεθούν τα ποιό πολύπλοκα macros που αποθηκεύονται σε εσωτερική μνήμη και σε όσα διαφορετικά profiles θέλουμε, για χιλιάδες διαφορετικούς συνδυασμούς.

Επιπλέον, το Razer Lycosa Mirror διαθέτει backlight φωτισμό, απενεργοποίηση του window key, δέσμη πλήκτρων για το media player, audio jacks για ακουστικά και μικρόφωνα και θύρα usb, καθώς και εντυπωσιακό φινίρισμα από μαύρο γυαλιστερό βερνίκι.

Χαρακτηριστικά

Όλα τα πλήκτρα είναι πλήρως προγραμματιζόμενα με ικανότητες μακροεντολών

– Ελληνικοί χαρακτήρες και σημεία στίξης σε 15 πλήκτρα στην κάτω δεξιά γωνία

– Πίσω φωτισμός με την επιλογή φωτισμού WASD.(black light)

– Επιλεκτικό Anti-Ghosting Gaming Cluster- επιτρέπει περισσότερες εντολές να καταχωρηθούν ταυτόχρονα μειώνοντας έτσι τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την χρήση πολλών πλήκτρων μαζί.

– 1000Hz Ultrapolling / 1ms χρόνος απόκρισης των πλήκτρων

Audio jacks και θύρα USB

– Media Player keys και πλήκτρα για αλλαγή των profiles

– Λεπτή δομή με την τεχνολογία Hyperesponse. Άμεση ανταπόκριση του πληκτρολογίου που μειώνει τις καθυστερήσεις και μεγιστοποιεί τις ταχύτητες και τον ρεαλισμό σε κάθε παιχνίδι.

To Razer Lycosa Mirror σχεδιάστηκε συμφώνα με την άποψη των gamers πάνω στο Razer Lycosa. Mια πιο προηγμένη μορφή της παλαιότερης έκδοσης ήρθε και άγγιξε την τελειότητα. Ιδανικό όπλο για να δώσει το απαραίτητο πλεονέκτημα σε οποιοδήποτε game απαιτεί ταχύτητα και ακρίβεια.

Δείτε το βίντεο