H Toshiba Europe GmbH παρουσίασε το νέο μοντέλο στη σειρά tablet της: το AT300SE. Η συσκευή AndroidT 25.7cm (10.1″) είναι ιδανική για καταναλωτές που θέλουν να κάνουν χρήση των πιο δημοφιλών χαρακτηριστικών ενός tablet χωρίς να πληρώσουν για premium add-ons. Εξοπλισμένο με ταχύτατο και ισχυρό NVIDIAR TegraR 3 επεξεργαστή με χορταστική οθόνη 16:10, τo AT300SE ικανοποιεί όσα ζητούν οι καταναλωτές από ένα tablet – από παρακολούθηση βίντεο μέχρι σερφάρισμα στο Διαδίκτυο και επαρκές e-reading ή casual gaming. Το νέο Toshiba AT300SE θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το τρίτο τρίμηνο του 2012.

Λεπτό και ελαφρύ, κομψό και ανθεκτικό

Βασισμένη στην καταξιωμένη ποιότητα του Toshiba AT300 premium tablet, η νέα έκδοση SE σχεδιάστηκε με γνώμονα τους καθημερινούς καταναλωτές που προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα. Το AT300SE μπορεί εύκολα να μεταφερθεί. Με βάθος μόλις 10.5mm και βάρος 625 γραμμάρια, είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ όσο το δημοφιλές tablet της Toshiba. Επιπλέον το κομψό Ασημένιο μεταλλικό design προσδίδει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε συνδυασμό με ανθεκτικό περίβλημα. Σχεδιασμένο για εκτεταμένη χρήση στο σπίτι και εν κινήσει, το AT300SE διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας που φτάνει τις 10 ώρες.



Πλήθος εφαρμογών

Το Toshiba AT300SE tablet διαθέτει Android 4.1, Jelly Bean – την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα Android ιδανική για tablets. Βίντεο, μουσική και αρχεία εικόνας σε διάφορες μορφές μπορούν να ανοιχθούν και να αναπαραχθούν ταχύτατα. Η γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Toshiba Places επιτρέπει στους καταναλωτές να φτιάξουν τη διασκέδαση στα μέτρα τους μέσω μιας ευρείας γκάμας video portals, news services, και on-demand ταινίες ή τηλεοπτικά κανάλια και να μοιραστούν τις προτιμήσεις και τη γνώμη τους με φίλους.

Αυτή η πλατφόρμα cloud είναι προεγκατατεστημένη και επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν το αγαπημένο τους ψηφιακό υλικό σε τηλεόραση, PC ή tablet. Αντίστοιχα οι χρήστες έχουν απευθείας πρόσβαση σε 700,000 apps και παιχνίδια μέσω Google PlayT. Για γρήγορη offline απόλαυση μέσω multimedia libraries, ηToshiba έχει εξοπλίσει το νέο tablet με συμπληρωματική εξωτερική HDD, micro-USB θύρα, microSDT card slot και SDHC/SDXC υποστήριξη έως 64GB και BluetoothR 3.0.

«Στην Toshiba χαιρόμαστε να εξυπηρετούμε τους διαρκώς αυξανόμενους καταναλωτές tablet με ένα ακόμη μοντέλο, που θα είναι ελκυστικό σε πολλούς χάρις την τιμή και τις δυνατότητές του» λέει κ. Andy Bass, Executive Vice President, DS Company στην Toshiba Europe.

«Με το Toshiba AT300SE προσφέρουμε μια extra επιλογή, πέρα από το premium Toshiba AT300 στο δημοφιλές μέγεθος οθόνης 10.1. Για καταναλωτές που προτιμούν ένα μικρότερο, μεγέθους τσέπης tablet, διαθέτουμε το premium 19.6cm (7.7″) Toshiba AT270. Και προκειμένου να συνδυάσουμε τα καλύτερα στοιχεία κάθε συσκευής, λανσάρουμε το Toshiba Satellite U920t, με μεγάλη 31.8cm (12.5″) οθόνη tablet με ισχυρό και επαρκές UltrabookT PC με Windows 8».