Με την κυκλοφορία των Windows Phone 8 ήδη αρκετές κατασκευάστριες εταιρείες όπως η Nokia και η HTC είχαν έτοιμες τις προτάσεις τους. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των συσκευών τους είναι η χρήση αρκετά μεγάλης οθόνης, καθιστώντας τα ικανά να ανταγωνιστούν κάποιες από τις πιο «δυνατές» συσκευές Android.

Σε αυτόν τον τομέα όμως φαίνεται πως η ZTE έχει το προβάδισμα, όχι μόνο έναντι των ανταγωνιστικών συσκευών WP8 αλλά και των Android. Ο Lu Quian Hao, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας δημοσίευσε στο Weibo μια φωτογραφία της επικείμενης συσκευής.

Μπορεί στην φωτογραφία να μην φαίνονται αρκετά, ο Lu όμως έγραψε πως το συγκεκριμένο τηλέφωνο όχι μόνο θα χρησιμοποιεί τα Windows Phone 8 αλλά θα διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών με ανάλυση 1920×1080, αρκετά μεγαλύτερη ακόμα και από την οθόνη του Samsung Galaxy Note 2!

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, το μόνο που αποκάλυψε ο Lu είναι πως θα διαθέτει τεχνολογία DTS, προσφέροντας βελτιωμένη ποιότητα ήχου.

Αρκετοί πάντως υποθέτουν πως η φωτογραφία αυτή είναι τουλάχιστον «ύποπτη», έστω και αν προέρχεται από στέλεχος της ZTE. Η Microsoft δεν ανακοίνωσε ποτέ την υποστήριξη Full HD ανάλυσης για το νέο λειτουργικό της, ενώ το λογότυπο στο πίσω μέρος της συσκευής είναι αυτό των Windows Phone 7.

Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι πως όσο περνάνε οι ημέρες, όλο και περισσότερες εταιρείες θα ανακοινώνουν συσκευές που χρησιμοποιούν το νέο λειτουργικό της Microsoft. Η ZTE σίγουρα θα είναι μια από αυτές, ακόμα και αν τελικά δεν κυκλοφορήσει μια τόσο μεγάλη συσκευή.