Κατά τη διάρκεια του Wii U event, η Nintendo παρουσίασε τη νέα της πρόταση στον τομέα της ψηφιακής διασκέδασης.

Πρόκειται για μια συσκευή που συνδέεται με την τηλεόραση σας και τη μετατρέπει σε ένα υπερσύγχρονο media center.

H Nintendo TVii ενσωματώνει αρκετές υπηρεσίες video on demand, όπως το Youtube, το Hulu Plus και το TiVo, καθώς και πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και τον αντίστοιχο browser για την παρακολούθηση βίντεο που υπάρχουν στη μνήμη της συσκευής. Ταυτόχρονα υποστηρίζει σύνδεση με κεραίες τηλεόρασης και αποκωδικοποιητές.

Η συσκευή ακόμα παρέχει πρόσβαση σε δημοφιλής δικτυακές υπηρεσίες, όπως το Twitter, το Facebook, το IMDB και τη Wikipedia, ενώ ο χειρισμός της επιτυγχάνεται μέσω των GamePad του Wii U.

Η ενσωματωμένη οθόνη του GamePad μάλιστα μπορεί να το μετατρέψουν σε τηλεκοντρόλ για την επιλογή καναλιού ή βίντεο και σε πληκτρολόγιο αφής για πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Wii U πέρα από τον χειρισμό της τηλεόρασης οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν στην οθόνη του χειριστηρίου πληροφορίες για το κανάλι που παρακολουθούν, να κάνουν share στο Facebook, ακόμα και να παρακολουθήσουν τηλεόραση από τη μικρή οθόνη του.

Η Nintendo TVii θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά και στις 30 Νοεμβρίου στην Ευρώπη. Η υπηρεσία θα περιλαμβάνεται σε όλες τις κονσόλες Wii U χωρίς επιπλέον κόστος και χωρίς συνδρομή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.