Οι πωλήσεις των πλυντηρίων ρούχων τεχνολογίας 6 Motion της LG Electronics, ξεπέρασαν τις δύο εκατομμύρια μονάδες σε ολόκληρο τον κόσμο, από την πρώτη τους εμφάνιση στην αγορά στα τέλη του 2009.

Τα πλυντήρια 6 Motion Direct DriveTM της LG, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2009 και έκτοτε, έχουν πωληθεί 2.250.000 συσκευές, που περιλαμβάνουν 1.250.000 πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, καθώς και 1.000.000 πλυντήρια ρούχων άνω φόρτωσης.

Ενσωματώνοντας την τεχνολογία Inverter Direct DriveTM της LG, τα πλυντήρια ρούχων 6 Motion έχουν αποσπάσει κορυφαίες κριτικές. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους επιτρέπουν τον πιο ακριβή έλεγχο της ταχύτητας περιστροφής και οι εσωτερικές κινήσεις του κάδου, εξοικονομούν ενέργεια, χρόνο και καθαρίζουν τα ρούχα πιο αποτελεσματικά. Χάρη στη μεγάλη γκάμα βελτιστοποιημένων προγραμμάτων πλύσης για τους διαφορετικούς τύπους υφασμάτων και την υψηλή ποιότητα πλύσης -που είναι εξίσου βαθιά και φιλική με τα ρούχα-, τα πλυντήρια ρούχων τεχνολογίας 6 Motion Technology της LG δίνουν νέα διάσταση στο πλύσιμο των ρούχων.

«Τα πλυντήρια ρούχων της LG, έχουν αποκτήσει τη φήμη των πιο καινοτόμων οικιακών συσκευών στην αγορά, σήμερα,», δήλωσε ο κ. Young-ha Lee, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Home Appliance Company και συμπλήρωσε: «Η τεχνολογία 6 Motion αποτέλεσε μία επαναστατική καινοτομία που πρωτοπαρουσιάσαμε το 2009 και συνεχίζει να καθοδηγεί τη βιομηχανία, ακόμη και δύο χρόνια αργότερα».


Κυρίως χάρη στη μεγάλη δημοτικότητα των πλυντηρίων ρούχων 6 Motion, η LG κατέγραψε πωλήσεις ρεκόρ –σε όγκο και αξία- στα πλυντήρια ρούχων για το 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχονται από εταιρείες έρευνας αγοράς (GFK, NPD και Stevenson Company). Επιπλέον, τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης της LG, είναι τα κορυφαία σε πωλήσεις επί δύο συναπτά έτη για αυτήν την κατηγορία παγκοσμίως και τα πρώτα σε πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τέλος, η πρόσφατη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στην Ευρωπαϊκή μονάδα παραγωγής πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων στο Wroclaw της Πολωνίας, εντείνει την προσπάθειά της LG να παρέχει στους καταναλωτές τις κορυφαίες οικιακές συσκευές της, πιο εύκολα και πιο άμεσα, γιατί Life’s Good!