Ποιος είπε ότι ένας υπολογιστής επιδόσεων πρέπει να κοστίζει και ακριβά; Το getitnow.gr προσφέρει για λίγες μόνο ώρες ένα μοναδικό υπολογιστή, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, με έκπτωση που φτάνει 230 ευρώ!

Ο υπολογιστής HP Elite 7100 VN898EA,συνδυάζει την ευελιξία με τις επιδόσεις και όλα αυτά σε μία μοντέρνα σχεδίαση. Πρόκειται για ένα αρκετά ισχυρό Desktop PC ώστε να μπορεί να χειριστεί τις σημερινές σας επιχειρησιακές ανάγκες. Επιπλέον, είναι ευέλικτο για εύκολη προσαρμογή στις μελλοντικές σας ανάγκες.

Αν και η αρχική τιμή του συγκεκριμένου υπολογιστή είναι 699 ευρώ, το getitnow.gr, το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα, με μια ειδική προσφορά, κάνει δυνατή την απόκτηση του με μόλις 469 ευρώ! Προσφέρει δηλαδή έκπτωση που φτάνει τα 230 ευρώ!

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο HP Elite 7100 είναι εφοδιασμένος με έναν εξαιρετικό Intel Core i3 530 χρονισμένο στα 2.93 GHz. Διαθέτει μνήμη RAM 3 GB ενώ ο σκληρός του δίσκος μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία συνολικού μεγέθους μέχρι και 500 GB. Τέλος, η κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5450 με αποκλειστική μνήμη 1GB εξασφαλίζει εκπληκτικές επιδόσεις.

Τέλος, για να μπορείτε να εργάζεστε με απόλυτη ησυχία, ο HP Elite 7100 παρέχει αθόρυβη απόδοση.

Αποκτήστε και εσείς τώρα τον HP Elite 7100 VN898EA στην προνομιακή τιμή των 469 ευρώ, που το getitnow.gr μπορεί και προσφέρει.

Ακόμη, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες:

-Get safe
-Αγορά χωρίς πιστωτική κάρτα
-Επιστροφή σε 30 ημέρες