Ένα από τα λεπτότερα και ελαφρύτερα tablet με Windows 10 στον κόσμο παρουσίασε η Toshiba. Πρόκειται για το dynaPad, με οθόνη 12 ιντσών και πάχος μόλις 6,9 χιλιοστά και βάρος 569 γραμμαρίων.

Το dynaPad, που μπορεί να ενταχθεί και στην κατηγορία των notebοoks, μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή χάρη στο μαγνητικά συνδεόμενο ελαφρύ και λεπτό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, που επιτρέπει στον χρήστη να αξιοποιήσει το Microsoft Office.

Το Toshiba dynaPad συνοδεύεται από ηλεκτρονική πένα για να γράφει ο χρήστης όπως στο χαρτί. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να κρατούν σημειώσεις, να σχολιάζουν έγγραφα ή να σχεδιάζουν.

To dynaPad διαθέτει οθόνη WUXGA+ (1920 x 1280 πίξελ) με μη ανακλαστική επικάλυψη. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016. Στόχος της Toshiba είναι να καταφέρει με το dynaPad να χτυπήσει το Surface της ίδιας της Microsoft.

tpshiba01 tpshiba02

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.