Ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο διαδικτυακό αγώνα ταχύτητας των 100m. θα επιχειρήσουν να θέσουν το Σάββατο 23 Απριλίου στις 20.00 μμ, το Xbox Live και το παιχνίδι Kinect Sports.

Επομένως σηκωθείτε από τον καναπέ, εξασκηθείτε και γίνετε ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες στο Xbox Live.
Ενωθείτε μαζί με εκατομμύρια ακόμα μέλη στο Xbox Live στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και πάρτε μέρος. Για να συμμετέχετε, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

– Αρχικά, για να καταγράψετε τη συμμετοχή σας, μπείτε στο λογαριασμό σας στο Xbox Live και κατεβάστε το σχετικό εικονίδιο παίκτη (gamerpic) του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες, πριν από την επίσημη έναρξη στις 20.00 μμ.

– Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, «φορτώστε» το παιχνίδι του Kinect Sports, επιλέξτε Mini-Games από το κυρίως μενού της οθόνης, έπειτα πηγαίνετε στην επιλογή, «100μ αγώνας δρόμου» (100m Dash) και στη συνέχεια διαλέγετε πόσα άτομα θέλετε να συμμετέχουν ( 1-4 παίκτες). Τέλος, επιλέξτε «Συνέχεια» (Continue) και είστε έτοιμοι να τρέξετε τα 100μ του mini game.

– Στις 20.00μμ τρέξτε 100μ. αγώνα δρόμου κανονικά με έως και 4 παίκτες.

Αν το να είστε απλά ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ δεν είναι αρκετό, θα σας επιβραβεύσουμε επιπλέον με ένα αποκλειστικό μπλουζάκι για το Avatar με το σήμα του Xbox Live και του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες.

Η προσπάθεια κατάρριψης του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες, διοργανώνεται στο πλαίσιο του Xbox Nations, ενός δωρεάν σαββατοκύριακου στο Live, με το οποίο προσφέρεται η δυνατότητα σε όλα τα μέλη του Live να πάρουν μια γεύση από τα χαρακτηριστικά της Gold συνδρομής δωρεάν, από την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 11πμ μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης 26 Απριλίου στις 02.00μμ.

Το Xbox Nations θα σας δώσει δωρεάν πρόσβαση σε παιχνίδι με πολλούς παίκτες και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook καθώς και κάποιες απίστευτες προσφορές σε περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου και 50% έκπτωση στα Arcade παιχνίδια illomilo, Plants vs Zombies και 3D Ultra Mini Golf. Θα υπάρχουν επίσης φανταστικές προσφορές σε επιπρόσθετο περιεχόμενο τίτλων του Kinect, όπως 50% έκπτωση στο Your Shape Fitness Evolved: Toned body and Bollywood και μέχρι και 33% έκπτωση σε τραγούδια του Dance Central όπως το Rihanna’s Disturbia, ώστε να επωφεληθείτε πλήρως.