Το ChatGPT δεν προσφέρεται μόνο για να δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα, αλλά και για να διοργανώνει με επιτυχία γάμους, με την εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης να εξοικονομεί χιλιάδες δολάρια στα ζευγάρια

H Maria Cortese μίλησε στη New York Post και ανέφερε ότι χρειάστηκε τη βοήθεια AI για να μη βγει εκτός προϋπολογισμού, αφού ο φθηνότερος διοργανωτής γάμου ζήτησε 5.000 δολάρια. «Έκανε κυριολεκτικά τα πάντα. Από τη διακόσμηση, μέχρι την τιμολόγηση», είπε η γυναίκα.

Επίσης, η Megan Riehl ανέφερε ότι αξιοποίησε τόσο την παραπάνω εφαρμογή, όσο και το DALL-E για τη δική της μοναδική μέρα. «Κανονικά θα έπρεπε να δώσω 1.500 δολάρια το λιγότερο για να έχω μια πολύχρωμη εικονογράφηση. Αλλά με μόλις 50 δολάρια εκτύπωσα περισσότερες από 200 φωτογραφίες και ο γάμος ήταν υπερπαραγωγή», δήλωσε στο αμερικανικό Μέσο.

Η Allison Cullman, αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ στην εταιρεία Zola που διοργανώνει γάμους, ανέφερε ότι αυξάνεται δραματικά η χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την προετοιμασία των τελετών.

Αγαλματάκι νύφης και γαμπρού πάνω σε ημερολόγιο

«Το AI μπορεί να φτιάξει τιμολόγια, να συγκρίνει τιμές και να γράψει κείμενα μέσα σε λίγα λεπτά με μηδενικό ή ελάχιστο κόστος. Σιγά-σιγά το προτιμά ο κόσμος, αφού μπορεί να γλιτώσει χιλιάδες σε μια ακριβή βιομηχανία», είπε χαρακτηριστικά.

Άτομα που δραστηριοποιούνται στο τομέα του γάμου, από φωτογράφους, μέχρι και διοργανωτές, τονίζουν ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά και να εκλείψουν τα επαγγέλματα τους σε βάθος χρόνου.